Datoriile celor mai cunoscute personalități. Mark Twain, la un pas de faliment

Uneori, faima și bogăția înseamnă și cheltuieli peste măsură. Iată câteva exemple de celebrități bogate, dar care au pierdut mulți banii la un moment dat în cariera lor! 

image

Datorită talentului cu care au fost înzestrați, unii scriitori, sportivi sau personalități istorice au reușit să câștige, de-a lungul vieții, sume frumoase de bani. Unii dintre ei au avut în cont milioane de dolari, dar pentru că nu au administrat corect banii, au intrat în faliment. 

Boris Becker 

Averea tenismenului Boris Becker era estimată, în anul 2017, la peste 100 de milioane de dolari. Din păcate, tot în acel an, el a intrat în datorii, datorând băncii aproximativ 4 milioane de dolari. Coșmarul financiar al lui Becker a început, de fapt, în anul 2011, când a fost obligat să plătească un acord de divorț fostei soții, Barbara, în valoare de 20 de milioane dolari. Presa germană a scris că datoriile totale ale lui Boris Becker ar fi ajuns în timp la suma de 70 de milioane de dolari.

Toni Braxton 

Cântăreața Toni Braxton, cunoscută în întreaga lume pentru hit-ul „Un-break My Heart‟, s-a confruntat cu mari probleme financiare, la mijlocul anilor 1990. Deși cheltuielile sale nu au fost extravagante, ea a intrat în faliment, fiind datoare cu 4 milioane de dolari. S-a spus că artista ar fi vândut 20 de milioane de discuri, însă ar fi primit o sumă modică de doar 2.000 de dolari, cu care nu și-a putut acoperi datoriile. Ca să facă față, Braxton și-a vândut premiile Grammy și American Music Awards, însă probleme sale financiare nu s-au oprit aici. Din cauza unor probleme medicale, ea a făcut alte credite și a ajuns să datoreze statului milioane de dolari. 

Mike Tyson 

De-a lungul carierei, boxerul Mike Tyson a câștigat aproximativ 300 de milioane de dolari. Sportivul a cheltuit o parte din bani pe achiziții neobișnuite, precum: o cadă în valoare de 2 milioane de dolari, 110 mașini de lux, un lanț de aur cu diamante în valoare de sute de mii de dolari și trei tigri albi Bengali, la prețul de 70.000 de dolari. Cheltuielile nebunești i-au adus, în cele din urmă, datorii lui Tyson. Doar în anul 2003, avea datorii în valoare de 23 de milioane de dolari. Principalii săi creditori au fost instituții importante din Statele Unite ale Americii, precum și diverse firme de avocatură. 

Citește și: Animale de companie ciudate ale starurilor. Mike Tyson adora aceste animale, dar îl băgau în datorii 

Mark Twain 

În anul 1894, „părintele‟ literaturii americane a fost declarat falimentar de către o istanță de stat, din New York. Datoriile sale se ridicau la 100.000 de dolari, (aproximativ 2,9 milioane de dolari, ajustate pentru inflație). Din fericire, Twain a fost ajutat de un industriaș, pe nume Huttleston Rogers, care i-a plătit integral creditorii.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg