Pierce Brosnan, despre James Bond: „Nu am fost niciodată suficient de bun, este un sentiment oribil‟

Pierce Brosnan, actorul care a dat viață personajului James Bond din 1995 și până în 2002, spune că nu se poate uita la secvențele în care a apărut, deoarece are „un sentiment oribil‟. 

image

Se împlinesc 60 de ani de când s-a lansat primul roman cu James Bond, scris de Ian Fleming. În cinematografe, rolul agentului 007 a fost jucat de mai mulți actori, printre care Sean Connery, Daniel Craig și Pierce Brosnan. Deși este o mândrie să faci parte din distribuția filmelor cu James Bond, cel puțin unul dintre actorii principali nu își poate privi propria performanță. Așa cum probabil deja ți-ai dat seama, este vorba despre Pierce Brosnan, în vârstă de 69 de ani! 

Citește și: Ce test a trebuit să treacă Daniel Craig la audițiile pentru James Bond și ce alți actori l-au picat 

Actorul irlandez, Pierce Brosnan, l-a jucat pe James Bond în patru filme ale francizei: „GoldenEye‟ (1995), „Tomorrow Never Dies‟ (1997), „The World Is Not Enough‟ (1999 și 2002) și „Die in Another Day‟ (2004). În cele din urmă, activitatea sa de agent s-a încheiat când rolul lui Bond l-a primit Daniel Craig. Deși filmele în care a apărut Pierce Brosnan au fost apreciate, actorul nu a recunoscut niciodată că s-a simțit confortabil cu interpretarea personajului principal, ci a precizat că nu se poate uita la secvențele în care apare.

Pierce Brosnan: „Nu vreau să mă privesc ca James Bond‟

În 2004, el spunea pentru „The Telegraph‟: „Nu vreau să mă privesc ca James Bond pentru că nu am fost niciodată suficient de bun, este un sentiment oribil‟. De asemenea, actorul a precizat că a fost „deranjat‟ de caracterul fictiv al filmelor: „Violența nu a fost niciodată reală, forța bărbatului nu a fost niciodată palpabilă. A fost destul de blândă și nu a arătat realitatea. S-ar putea să fi avut de-a face și cu propriile mele nesiguranțe în a-l juca‟, a remarcat vedeta. 

Citește și: Va putea fi jucat următorul James Bond de o femeie? Ce răspunde producătorul 

În cele patru filme, Pierce Brosnan a câștigat aproximativ 40 de milioane de dolari, oferindu-i libertatea financiară de a-și urma propriile proiecte, scrie Best Life‟. În anul 2005, actorul a spus că apariția în filmul „The Metador‟ a fost „cea mai bună performanță a carierei sale‟. 

Sursă foto: Pinterest  Recente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg