Pink şi-a cerut soţul în căsătorie într-un mod inedit. Puţine femei ar avea curajul să facă acest gest!

1 pink jpg jpeg

Tradiţia spune că bărbaţii sunt meniţi să ceară mâna iubitelor, însă multe femei cu mentalitate modernă încalcă această regulă şi le fac iubiţilor cadouri neaşteptate – cereri în căsătorie. Iată cine sunt vedetele de sex feminin care au decurs la acest gest!

O dată la patru ani, pe 29 februarie, există o sărbătoare specială care îşi are originile în folclorul irlandez. În acea zi, domnişoarele fac schimb de roluri cu partenerii lor şi îşi cer în căsătorie aleşii. Nu se ştie dacă aceste vedete au fost inspirate de sărbătoarea irlandeză, dar momentul în care aceste femei celebre şi-au cerut iubiţii în căsătorie a fost unul unic şi pregătit cu multă grijă.

Kristen Bell, cerere modernă

Actriţa Kristen Bell şi Dax Shepard trăiesc o poveste de dragoste din anul 2007. Ei s-au căsătorit în anul 2013, după ce Kristen l-a convins pe Dax de importanţa mariajului: „În mod ironic, el a fost împotriva căsătoriei. Mi-a spus că modul în care mă tratează nu va depinde de o bucată de hârtie‟, a declarat actriţa, pentru Insider, în trecut.

Pentru că ea îşi dorea să îşi unească destinul cu bărbatul pe care îl iubea, aceasta şi-a făcut curaj şi l-a cerut pe Dax în căsătorie, într-un mod inedit: pe Twitter. Kristen i-a transmis, prin intermediul acestei reţele de socializare, mesajul „@daxshepard1, te căsătoreşti cu mine?‟. În final, cei doi s-au căsătorit în anul 2013 şi au împreună doi copii.

Citeşte şi: Dax Shepard i-a supt sânul lui Kristen Bell, când a avut mastită. Bell: „Nu am fost mai îndrăgostită în viaţa mea”

Pink, moment indenit la motocross

În anul 2005, cântăreaţa Pink s-a hotărât că este cazul ca relaţia ei cu motociclistul Carey Hart să treacă la un alt nivel. Aşadar, în timpul unei curse, din cadrul campionatului de motocross, ea a scris pe o pancartă întrebarea „Vrei să te căsătoreşti cu mine?‟. Carey Hart a crezut că este o glumă şi a continuat cursa, însă s-a oprit atunci când a văzut că Pink a schimbat cuvintele în „Vorbesc serios‟. Cei doi s-au căsătorit în anul 2006 şi au împreună doi copii, pe Willow Sage Hart şi pe Jameson Moon Hart.

Citeşte şi: Pink a tăiat soţului cauciucurile de la maşină. De ce n-a semnat şi actele de divorţ? 

Elizabeth Taylor l-a cerut în căsătorie pe unul dintre cei şapte soţi

Actriţa Elizabeth Taylor a avut şapte soţi, iar pentru unul dintre ei, ea însăşi a iniţiat cererea în căsătorie. I-a propus lui Michael Wilding să se căsătorească cu ea, el a acceptat şi, în cele din urmă, nunta a avut loc în anul 1952. Elizabeth nici nu a fost nevoită să investească într-o rochie nouă. Ea a purtat rochia pe care a avut-o şi la nunta cu Conrad Hilton Jr., cel care i-a fost primul soţ, pe când avea doar 18 ani.

Britney Spears, propunere în avion

Vedeta pop l-a cerut în căsătorie pe Kevin Federline în anul 2004, în timp ce se aflau într-un avion, în timpul unui zbor din Irlanda, la New York: „De o dată i-am spus: vrei să te căsătoreşti cu mine?‟, povestea Britney, pentru People, la acea vreme. Kevin a refuzat-o iniţial pe Britney: „Am fost luat prin surprindere. Credeam că bărbatul trebuie să ceară femeia în căsătorie. Aşa că au trecut câteva minute şi apoi i-am întors propunerea. Nu mă gândeam să o cer imediat, dar am făcut-o fără să mai stau pe gânduri. Ştiam de ceva vreme că ea este aleasa‟, declara, pe atunci, DJ-ul.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2004 şi au rămăs împreună timp de 3 ani. Britney şi Kevin au doi copii împreună, pe Sean Preston şi pe Jayden James.

Sursă foto: Shutterstock



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg