Porsche a încheiat pe cale amiabilă disputa legală cu fiica actorului Paul Walker

1 77802 original jpg jpeg

Fiica lui Paul Walker, actorul decedat în 2013 la bordul unui automobil Porsche, a încheiat pe cale amiabilă disputa în justiţie cu producătorul german. Meadow Walker dăduse Porsche în judecată după moartea tatălui ei, acuzând o defecţiune a centurii de siguranţă.

“Disputa judiciară a fost rezolvată cu acordul celor două părţi implicate”, a anunţat constructorul german, fără a preciza însă, modalităţile utilizate pentru încheierea acestuia acord. Şi tatăl lui Paul Walker a deschis un proces împotriva producătorului auto.În vârstă de 18 ani, Meadow Walker depusese plângere în justiţie pentru omor prin imprudenţă, în anul 2015, la doi ani de la moartea actorului devenit celebru după apariţia în seria “Fast and Furious”, în care juca rolul unui agent FBI infiltrat în lumea curselor de maşini.

Pe 30 noiembrie 2013, actorul se afla pe locul din dreapta, la bordul unui Porsche Carrera GT din 2005, iar la volan se afla prietenul şi consilierul financiar al actorului, Roger Rodas, care îl rugase să identifice problemele maşinii sale, în timpul unei petreceri din Valencia, California. Automobilul a derapat şi a lovit în plin un stâlp de electricitate şi trei copaci, apoi au luat foc. Cei doi au murit în incendiu.



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg