Povestea lui Liv Tyler, frumoasa din „Stăpânul inelelor“

1 61927 original jpg jpeg

Frumoasa actriţă cu ochi albaştri Liv Tyler s-a născut pe 1 iulie 1977, la New York, Statele Unite ale Americii. A intrat în lumina reflectoarelor ca model, însă actoria i-a surâs mai mult şi i se potriveşte de minune.

A aflat la 11 ani că tatăl ei este celebrul Steven Tyler

Până în 1988 a crezut că tatăl ei e Todd Rundgren,cu care Bebe Buell a avut o relaţie de lungă durată. La un concert Aerosmith,unde a mers împreună cu mama ei Bebe Buell,fot model,a simţit o legătură specială cu Steven. Iar când a văzut-o şi pe fiica acestuia din prima căsătorie,Mia,cu care seamănă izbitor,şi-a dat seama că este fiica lui. Mama sa i-a confirmat acest lucru,iar Liv a devenit din ce în ce mai apropiată de acesta. În 1991 a luat şi numele Tyler. În 1993 a apărut în videoclipul piesei Crazy,interpretată de Aerosmith.

Rolul prinţesei elfilor din „Stăpânul inelelor“ a consacrat-o

La 14 ani a călcat pe urmele mamei şi şi-a început cariera de model,iar în 1994 şi-a făcut debutul în cinematografie,în pelicula „Dincolo de tăcere “. Rolul care a făcut-o însă celebră este cel al prinţesei elfilor Arwen din trilogia „Stăpânul inelelor“. Este cunoscută şi din filmul „Armageddon“,în care a apărut alături de Bruce Willis şi Ben Affleck..

A trecut printr-un divorţ

În ceea ce priveşte viaţa privată,acriţa a crezut că şi-a găsit jumătatea în persoana muzicianului britanic Royston Langdon. Cei doi s-au căsătorit în 2002,însă şi-au spus adio după şase ani. Şi-au dat seama că nu se potrivesc,dar au rămas buni prieteni,mai ales că au un fiu,Milo,în vârstă de zece ani.

Anul acesta a născut prematur

În 2014,Liv Tyler şi-a găsit din nou fericirea,în braţele agentului sportiv David Gardner,iar lucrurile între ei sunt foarte serioase,căci anul acesta,pe 11 februarie,Liv i-a dăruit un fiu,cu şase săptămâni înainte de termen. Băieţelul se numeşte Sailor Gene Gardner. Iar ca fericirea actriţei să fie completă,se pare că David a cerut-o de soţie. De curând,a fost zărită pe străzile din New York purtând un inel cu diamante pe inelarul stâng.



Recente

shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg
Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg