FOTO Atenție, imagini interzise minorilor! Ce vedetă arată mai bine în costum de baie?

În toiul verii, vedetele de la noi își etalează formele apetisante și atitudinea dezinhibată în ipostaze fierbinți, care aproape că ne provoacă infarct.

image

Cele mai îndrăznețe și mai frumoase femei din showbizul autohton au renunțat la haine și la inhibiții și ne arată cu ce le-a înzestrat pe ele natura. Bine, multe dintre ele nu mizează doar pe frumusețea lor naturală, ci își îmbunătățesc constant aspectul cu ajutorul specialiștilor de tot felul.

Imaginea e totul pentru o vedetă și divele de la noi știu și ele foarte bine acest lucru. Tocmai de aceea, au grijă de felul în care arată tot timpul anului, iar vara, odată ce-a venit căldura, își expun formele atrăgătoare în fața camerelor foto, după care postează imaginile sexy pe conturile lor de Instagram sau Facebook, spre încântarea tuturor.

Delia, Antonia, Andreea Bănică sau Bălan, Inna, Alexandra Stan și Lora sunt câteva dintre vedetele care au cu ce se lăuda în privința fizicului lor. Însă nici Andreea Marin sau Mihaela Rădulescu nu se lasă mai prejos, ci împărtășesc cu noi instantanee din vacanțele lor de vară. Care dintre ele arată mai bine în costum de baie?

Una mai îndrăzneață decât alta! Dacă te uiți la fotografiile postate de Alexandra Stan pe rețelele sociale, nu poți să nu admiri trupul ei desăvârșit, dar și curajul de-a face publice câteva instantanee nud cu ea. Inna, pe de altă parte, este și ea mândră de formele ei perfecte, însă menține misterul și nu se pozează în costumul Evei.

Pe yacht în Italia sau pe plaja fierbinte din Bali, orice divă care se respectă trebuie să pozeze ademenitor pentru fanii ei. Așadar, toate privirile sunt ațintite asupra decolteurilor năucitoare sau picioarelor în formă maximă ale celebrităților. Mai toate vedetele de la noi arată ireproșabil sub soarele puternic sau printre valurile înspumate ale mării sau oceanului.

Sunt retușate pozele cu ele sau nu e niciun filtru aplicat? Cui îi mai pasă?! Rezultatul e unul mult apreciat de admiratorii lor! Like-urile curg la postările de vară ale vedetelor sexy, așadar urmărește și tu galeria foto cu divele de la malul mării și alege-o pe preferata ta!

Foto - FacebookRecente

Donatella Versace jpg
596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg