FOTO Atenție, imagini interzise minorilor! Ce vedetă arată mai bine în costum de baie?

În toiul verii, vedetele de la noi își etalează formele apetisante și atitudinea dezinhibată în ipostaze fierbinți, care aproape că ne provoacă infarct.

image

Cele mai îndrăznețe și mai frumoase femei din showbizul autohton au renunțat la haine și la inhibiții și ne arată cu ce le-a înzestrat pe ele natura. Bine, multe dintre ele nu mizează doar pe frumusețea lor naturală, ci își îmbunătățesc constant aspectul cu ajutorul specialiștilor de tot felul.

Imaginea e totul pentru o vedetă și divele de la noi știu și ele foarte bine acest lucru. Tocmai de aceea, au grijă de felul în care arată tot timpul anului, iar vara, odată ce-a venit căldura, își expun formele atrăgătoare în fața camerelor foto, după care postează imaginile sexy pe conturile lor de Instagram sau Facebook, spre încântarea tuturor.

Delia, Antonia, Andreea Bănică sau Bălan, Inna, Alexandra Stan și Lora sunt câteva dintre vedetele care au cu ce se lăuda în privința fizicului lor. Însă nici Andreea Marin sau Mihaela Rădulescu nu se lasă mai prejos, ci împărtășesc cu noi instantanee din vacanțele lor de vară. Care dintre ele arată mai bine în costum de baie?

Una mai îndrăzneață decât alta! Dacă te uiți la fotografiile postate de Alexandra Stan pe rețelele sociale, nu poți să nu admiri trupul ei desăvârșit, dar și curajul de-a face publice câteva instantanee nud cu ea. Inna, pe de altă parte, este și ea mândră de formele ei perfecte, însă menține misterul și nu se pozează în costumul Evei.

Pe yacht în Italia sau pe plaja fierbinte din Bali, orice divă care se respectă trebuie să pozeze ademenitor pentru fanii ei. Așadar, toate privirile sunt ațintite asupra decolteurilor năucitoare sau picioarelor în formă maximă ale celebrităților. Mai toate vedetele de la noi arată ireproșabil sub soarele puternic sau printre valurile înspumate ale mării sau oceanului.

Sunt retușate pozele cu ele sau nu e niciun filtru aplicat? Cui îi mai pasă?! Rezultatul e unul mult apreciat de admiratorii lor! Like-urile curg la postările de vară ale vedetelor sexy, așadar urmărește și tu galeria foto cu divele de la malul mării și alege-o pe preferata ta!

Foto - Facebook



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg