„Kim Kardashian merge desculță la baie!” Cum se comportă vedetele în avion

O stewardeză de la compania Delta Air Lines a vorbit despre celebritățile pe care le-a întâlnit la înălțime și care i-au atras atenția cu comportamentul lor.

Copiii lui Kim Kardashian au o jumatate de duzina de bone  Sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg

Kat Kamalani, de 32 de ani, și-a schimbat cariera după pandemia Covid și s-a stabilit, mai nou, în Hawaii. Fosta stewardeză a postat un filmuleț pe TikTok despre vedetele de primă mână pe care le-a întâlnit în timpul curselor ei cu avionul făcute într-un interval de șase ani, cât și-a petrecut în cadrul companiei Delta Air Lines.

Kat și-a început dezvăluirile online povestind cum a avut ea grijă de Kim Kardashian într-unul dintre drumurile ei de la Los Angeles spre New York. Aceasta a recunoscut că vedeta de reality show este „pe bune foarte drăguță”, însă a încălcat regulamentul de la bordul aeronavei – a mers „la toaletă fără să aibă încălțări în picioare”. Iac!

În ciuda gestului ei destul de neigienic, Kalamani a decis s-o răsplătească pe Kim cu 10 puncte din 10 pentru faptul că a fost extrem de drăguță și că n-a avut aere de divă.

Fostul model Victoria's Secret, Rosie Huntington-Whiteley, n-a primit un scor atât de ridicat din cauza faptului că s-a dovedit extrem de pretențioasă cu privire la mâncarea servită de compania de zbor și la băuturile avute la dispoziție la înălțime.

image

„Se deplasa din New York în Londra, mirosea divin și arăta de parcă era photoshopată în viața reală. Dar n-a pus gura pe nimic din ce aveam noi să-i oferim, nici mâncare, nici băutură. Și-a adus propria apă minerală și pe aceea a băut-o. Timp de șapte ore nu s-a atins de nimic altceva”, a ținut să precizeze fosta stewardeză, care i-a acordat topmodelului 8 puncte din 10.

Actrița din serialul „Saved By The Bell”, Elizabeth Berkley, este și ea „atââât de scumpă”, conform decrierii englezoaicei de pe TikTok. „A fost o adevărată nebunie cu ea, copilul ei și bona, dar ea a fost drăguță foc… un îngeraș întruchipat!”, a declara încântată Kat.

image

După ce a renunțat la cariera ei de stewardeză, Kat și-a propus să devină influencer și eforturile ei de-a face impresie online sunt destul de răsplătite, ea având, în prezent, 196.000 de fani pe Instagram și peste 960.000 de următitori pe TikTok.

Englezoaica postează adesea momente haioase din viața ei de femeie măritată cu doi copii, pe care și-o petrece cu familia ei în Hawaii. Însă postările ei despre vedete sunt cele care strâng cele mai multe like-uri sau comentarii din partea admiratorilor ei. Și se miră cineva de asta?!

Foto - Instagram, Shutterstock



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg