„Kim Kardashian merge desculță la baie!” Cum se comportă vedetele în avion

O stewardeză de la compania Delta Air Lines a vorbit despre celebritățile pe care le-a întâlnit la înălțime și care i-au atras atenția cu comportamentul lor.

Copiii lui Kim Kardashian au o jumatate de duzina de bone Sursa foto Instagram Kim Kardashian jpg

Kat Kamalani, de 32 de ani, și-a schimbat cariera după pandemia Covid și s-a stabilit, mai nou, în Hawaii. Fosta stewardeză a postat un filmuleț pe TikTok despre vedetele de primă mână pe care le-a întâlnit în timpul curselor ei cu avionul făcute într-un interval de șase ani, cât și-a petrecut în cadrul companiei Delta Air Lines.

Kat și-a început dezvăluirile online povestind cum a avut ea grijă de Kim Kardashian într-unul dintre drumurile ei de la Los Angeles spre New York. Aceasta a recunoscut că vedeta de reality show este „pe bune foarte drăguță”, însă a încălcat regulamentul de la bordul aeronavei – a mers „la toaletă fără să aibă încălțări în picioare”. Iac!

În ciuda gestului ei destul de neigienic, Kalamani a decis s-o răsplătească pe Kim cu 10 puncte din 10 pentru faptul că a fost extrem de drăguță și că n-a avut aere de divă.

Fostul model Victoria's Secret, Rosie Huntington-Whiteley, n-a primit un scor atât de ridicat din cauza faptului că s-a dovedit extrem de pretențioasă cu privire la mâncarea servită de compania de zbor și la băuturile avute la dispoziție la înălțime.

image

„Se deplasa din New York în Londra, mirosea divin și arăta de parcă era photoshopată în viața reală. Dar n-a pus gura pe nimic din ce aveam noi să-i oferim, nici mâncare, nici băutură. Și-a adus propria apă minerală și pe aceea a băut-o. Timp de șapte ore nu s-a atins de nimic altceva”, a ținut să precizeze fosta stewardeză, care i-a acordat topmodelului 8 puncte din 10.

Actrița din serialul „Saved By The Bell”, Elizabeth Berkley, este și ea „atââât de scumpă”, conform decrierii englezoaicei de pe TikTok. „A fost o adevărată nebunie cu ea, copilul ei și bona, dar ea a fost drăguță foc… un îngeraș întruchipat!”, a declara încântată Kat.

image

După ce a renunțat la cariera ei de stewardeză, Kat și-a propus să devină influencer și eforturile ei de-a face impresie online sunt destul de răsplătite, ea având, în prezent, 196.000 de fani pe Instagram și peste 960.000 de următitori pe TikTok.

Englezoaica postează adesea momente haioase din viața ei de femeie măritată cu doi copii, pe care și-o petrece cu familia ei în Hawaii. Însă postările ei despre vedete sunt cele care strâng cele mai multe like-uri sau comentarii din partea admiratorilor ei. Și se miră cineva de asta?!

Foto - Instagram, ShutterstockRecente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg