Preludiu periculos. Seara în care Frank Sinatra şi Ava Gardner au tras cu pistoalele în plină stradă

1 profimedia 0280401762 jpg jpeg

Unul dintre cei mai mari şi mai îndrăgiţi cântăreţi ai tuturor timpurilor a ţinut prima pagină a ziarelor atunci când şi-a părăsit soţia pentru superba Gardner, care avea deja două divorţuri la activ. Iar relaţia lor plină de suişuri şi coborâşuri a început de pe vremea când Sinatra era încă însurat. Scandalos? De-a dreptul revoltător! Şi aşa a fost idila lor încă de la început!

Biograful lui Frank Sinatra, Lee Server, a detaliat începutul relaţiei lor, când cele două staruri au plecat împreună de la o petrecere din Palm Springs, în 1949. Au mers amândoi cu maşina spre Indio, după care au oprit puţin pentru a se săruta şi îmbrăţişa cu patos.

Şi, tocmai când ne aşteptam ca lucrurile să se aşeze mai liniştit şi mai frumos ca niciodată pentru faimosul muzician şi actor, Frank s-a dat jos din maşină, a scos câteva pistoale şi a început o distracţie greu de înţeles sau acceptat. Halal preludiu cu frumoasa lui Ava!

Distrându-se la culme, starul hollywoodian a început să împuşte cu ambele mâini, în stânga şi-n dreapta, în plină stradă. Nimerea becurile stâlpilor de iluminat, tomberoanele, orice i se năzărea. Noroc că nu erau trecători pe străduţa respectivă!

Ceea ce ne-a uimit şi mai mult a fost reacţia frumoasei Ava. Ea s-a dat jos din maşină cu gândul că noul ei iubit a avut o idee extrem de amuzantă. A început şi ea să tragă pe unde a putut, spărgând chiar şi vitrina unui magazin.

Distracţia lor n-a rămas fără consecinţe, însă.

Cele două superstaruri au fost descoperite de poliţişti şi conduse la prima secţie de poliţie. Cei doi amorezi erau cât pe ce să-şi petreacă noaptea după gratii, însă au avut noroc cu şefii lor care au intervenit imediat.

Odată ce mai-marii studioului lor cinematografic au aflat de păţania acestora au dat un telefon acolo unde trebuia pentru ca acuzaţiile împotriva lui Sinatra şi-a lui Gardner să fie pe loc retrase şi întreaga nebunie armată să fie ştearsă din istoricul lor. Zis şi făcut! Nu există nici urmă de asemenea infracţiune în dosarul lor.

Foto - Profimedia



Recente

Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg