Prima soţie a lui Frank Sinatra a divorţat din cauza infidelităţilor lui, dar a continuat să-i gătească decenii întregi

1 zzzzzzzzzzzzzzz png png

Nancy Barbato Sinatra, prima soţie a marelui Frank Sinatra şi mama celor trei copii ai lui, a rămas o constantă în viaţa cântăreţului şi a continuat să-i gătească mâncărurile preferate decenii în şir, după ce acesta o înşelase cu una dintre cele mai frumoase femei din lume – Ava Gardner.

Nanicia Rose Barbato, cunoscută ca Nancy încă din copilărie, avea 17 ani când l-a întâlnit pe Frank Sinatra pe plaja din New Jersey. El avea 18 ani şi mari planuri să devină, într-o bună zi, cântăreţ. Întocmai ca faimosul ei soţ, prima doamnă Sinatra a crescut într-o familie muncitorească de italieni americanizaţi din New Jersey. Chiar şi înainte de-a deveni soţia unuia dintre cei mai mari cântăreţi din lume, în 1939, Nancy s-a confruntat cu o competiţie acerbă din partea admiratoarelor lui Sinatra. Dar, cu toate că a fost înşelată în mod constant, i-a fost loială tatălui copiilor ei chiar şi după divorţul lor.

Doamna Sinatra a lucrat ca secretară şi a încercat să-l ajute cum a putut ea mai bine pe soţul ei înainte ca acesta să aibă succes în muzică. Îi cosea papioanele de mătase şi-i gătea nişte delicatese italiene după care el a tânjit chiar şi după pronunţarea divorţului lor.

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Frank a devenit o adevărată senzaţie şi era însoţit peste tot de fane înfocate. În tot acest timp, soţia cântăreţului a adus-o pe lume pe fiica lor, Nancy, în 1940, lucru care nu l-a împiedicat pe star să calce în continuare strâmb.

“A făcut tot ce a putut ca să-l păstreze lângă ea, îi gătea spaghetti exact aşa cum îi plăceau lui, plăcinte cu lămâie”, a dezvăluit biograful James Kaplan în “Frank: The Voice” (2010). “Lui îi plăcea mult mâncarea gătită de ea, îi plăcea şi de ea, dar nu se putea abţine să nu petreacă timp şi cu alte domnişoare...”

În momentul în care cariera lui Frank a explodat şi cântăreţul a început să primească tot mai multe oferte actoriceşti, întreaga familie Sinatra – care s-a extins cu alţi doi copii – s-a mutat în California. Imaginea pe care starul o etala prin reviste era de tată şi soţ model, însă, în tot acest timp, el a avut aventuri cu vedete hollywoodiene precum Lana Turner, Judy Garland, Marlene Dietrich, Marilyn Monroe şi Angie Dickinson.

“Cu cât devenea mai faimos, cu atât mai multe femei i se aruncau în braţe, iar el voia să le facă tuturor pe plac. Iar ştergerea urmelor lăsate de infidelităţile lui nu se număra printre priorităţile lui Sinatra”, a continuat biograful.

Cei doi soţi s-au despărţit în 1946 şi apoi încă o dată, dar definitiv, în 1950. „Din păcate, mariajul meu cu Frank devenise nefericit şi aproape insuportabil”, a fost una dintre rarele declaraţii pe care prima doamnă Sinatra le-a rostit în public. Au divorţat în 1951, de Ziua Îndrăgostiţilor, şi, după numai o săptămână de la pronunţarea divorţului, Frank era deja însurat cu Ava Gardner.

Nancy a rămas în vila conjugală din Holmby Hills, Los Angeles, unde a continuat să-şi crească copiii. După divorţ, i-a dat valetului lui Frank, George Jacobs, instrucţiuni precise despre cum să-i pregătească acestuia mâncare sa preferată. Sinatra adora pastele, sandvişurile cu omletă şi fripturile. De asemenea, se făcea disponibilă la orice oră din zi şi din noapte pentru fostul ei soţ, chiar şi când acesta îi telefona la 3 noaptea şi se plângea de iubitele lui.

Frank şi Ava au divorţat în 1957, după care cântăreţul s-a logodit cu actriţele Lauren Bacall şi Juliet Prowse înainte de-a ajunge la altar alături de Mia Farrow, în 1966. După doi ani de căsnicie cu Mia, Sinatra a mai dat încă o şansă mariajului, a patra oară, cu Barbara Marx, împreună cu care şi-a pus pirostriile în 1976.

În tot acest timp, Frank o vizita pe Nancy în mod regulat. Venea neanunţat să-şi vadă copiii, chipurile, însă ajungea să ia cina cu fosta lui familie şi să doarmă apoi toată noaptea pe canapea. În 1965, la mult timp după divorţ, prima doamnă Sinatra a dat o petrecere memorabilă cu ocazia împlinirii a 50 de ani de viaţă pentru Frank. Vanity Fair a scris despre întregul eveniment în 2015.

Sinatra a murit în 1998, la 82 de ani. Frank Sinatra Jr., care a fost regizorul muzical al tatălui său, a decedat în 2016, la 72 de ani. Prima doamnă Sinatra a mai trăit 67 de ani de la divorţul de Frank Sinatra. Nu s-a recăsătorit niciodată. Şi-a petrecut ultimii ani din viaţă în Beverly Hills, unde îşi primea copiii şi nepoţii în fiecare duminică, cu masa plină, până la aproape 100 de ani. Nancy Sinatra a murit la 101 ani.

Foto - captură film Pal Joey (1957)Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg