Prinţesa Diana a dezvăluit reacţia bizară a Reginei la naşterea lui William

2 diana ok jpg jpeg

Relaţia dintre Charles şi Diana începuse să scârţâie cu ceva vreme înainte să se nască Prinţul William. Dovadă stă şi modul cum a primit Charles vestea că soţia lui urma să nască. Anunţat că Diana optează pentru travaliu indus, Charles şi-a dat acordul pentru dată, doar după ce şi-a verificat programul de polo. Dar reacţia Reginei la naşterea micului prinţ a fost şi ea demnă de ţinut minte.

Nu e dificil să contorizezi toate momentele fericite din căsnicia celor doi, pentru că, în realitate, acestea au fost extrem de puţine. Cuplul s-a logodit după doar 12 întâlniri, iar când Diana a decis să înregistreze interviuri în secret despre viaţa ei, a dezvăluit lucruri care erau departe de a prezenta un mariaj şi o viaţă de familie ca în poveşti.

Când Diana şi Charles au început să se întâlnească, Diana a trecut de la statutul de om obişnuit la viaţa ca membru regal în cel mai scurt timp. A fost o adevărat provocare pentru ea să se descurce, cu atât mai mult cu cât Prinţul Charles nu o trata chiar ca pe o prinţesă. Ochii şi gândurile lui îi erau la Camilla Parker Bowles, deşi Camilla era măritată.

După ce s-au căsătorit, lucrurile între Diana şi Charles au mers din rău în mai rău. Cei doi nu aveau aproape nimic în comun. Într-una dintre înregistrările sale pentru jurnalistul englez Andrew Morton, Diana a mărturisit că orice speranţă a unei căsătorii trainice a fost „tăiată‟ încă din ziua a doua a lunii de miere a cuplului. Diana şi Charles aproape că nu şi-au vorbit, iar când s-au întors, era din ce în ce mai evident că nu îşi duc viaţa pe care şi-o doreau.

Naşterea lui William, între două meciuri de polo ale lui Charles

Proaspăta familie era înconjurată de entuziasmul fanilor, dar Diana simţea tensiune, simţea că este singură, deprimată şi lipsită de atenţia soţului ei. La un moment dat, Diana s-a aruncat pe scări în timp ce era însărcinată cu William. Nu s-a întâmplat nimic serios cu cei doi, însă aceasta nu mai putea suporta presiunea şi a solicitat inducerea travaliului.

„Când l-am avut pe William, a trebuit să găsim o dată care să se potrivească cu programul lui de polo‟, a spus Diana. Prinţesa a adăugat că, în cele din urmă, au ajuns la un acord, iar „Charles a putut să coboare de pe poneiul său de polo”.

Ce a spus Regina când l-a văzut pe William

Ceilalţi membri ai familiei ajunseseră la spital pentru a-l întâlni pe micul prinţ, William, inclusiv Regina. Surprinzător, primele ei cuvinte despre băieţel nu au fost încununate de bucurie, de speranţă, de gânduri bune pentru un viitor regal prelungit. Nu, Regina Elisabeta a II-a spus, conform relatărilor făcute de Prinţesa Diana: „Slavă Domnului că nu are urechile ca tatăl său!‟. Se pare că în loc să sărbătorească sosirea lui William pe lume, Regina era mai concentrată pe aspectul fizic al nepotului său.

@instagram/british_royal_obsessionRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg