Prinţul Harry, atacuri de panică şi consum de alcool. Ce l-a ajutat să se trateze

1 printul harry jpg jpeg

Prinţul Harry a trecut prin episoade grele în urma morţii mamei sale, Prinţesa Diana. În momentele dificile, Harry a experimentat atacuri de panică şi a găsit consolare în băuturile alcoolice.

În timp ce o armată de oameni era la picioarele lui, Prinţul Harry era distrus pe interior! Problemele sale au apărut imediat după moartea Prinţesei Diana, în anul 1997, când el avea doar 12 ani. În serialul realizat împreună cu Oprah Winfrey, „The Me You Can't See‟, acesta a mărturisit că îşi aminteşte că avea momente în care suferea de anxietate severă, înainte de a participa la evenimentele regale: „Începând cu vârsta de 28 de ani şi până la 32 de ani, viaţa mea a fost un coşmar. Simţeam că temperatura corpului meu era cu două sau trei grade mai mare decât a persoanelor aflate în cameră. Eram dispus să beau, eram dispus că iau droguri, eram dispus să încerc şi să fac lucrurile care mă făceau să mă simt mai bine. Încercam să maschez ceva‟, a mărturisit Harry, potrivit BBC.

Misiunile militare i-au fost utile

Armata l-a ajutat pe Prinţul Harry să se regăsească: „Cele mai fericite momente din viaţa mea au fost cei 10 ani în armată. În Afganistan eu am fost la fel ca toţi ceilalţi şi departe de controlul presei. Acolo m-am simţit cel mai normal‟. El era de părere că mediul în care trăia nu i se potrivea deloc - dorul de mamă, dorinţa de a fi un om normal şi nevoia de libertate l-a făcut pe Prinţul Harry să apeleze, timp de patru ani, la terapie pentru a duce o viaţă normală, aşa cum îşi dorea, iar Meghan Markle i-a fost mereu aproape: „Majoritatea dintre noi avem o formă de traumă, pierderi sau dureri nerezolvate. Am consultat medici, terapeuţi. Am ştiut că dacă nu voi face terapie o voi pierde şi pe această femeie cu care mă vedeam petrecându-mi restul vieţii‟, a spus el.

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg