Prinţul Harry şi Meghan Markle încep un turneu de 16 zile în regiunea Pacificului

1 83679 original jpg jpeg

Prinţul Harry şi Meghan au sosit luni la Sydney, într-o vizită de 16 zile în regiunea Pacificului, primul lor mare turneu în străinătate după căsătorie, în mai, în care cuplul urmează să efectueze de asemenea vizite în Fiji, Tonga şi Noua Zeelandă, state membre Commonwealth.

Ducele şi ducesa de Sussex şi-au făcut o sosire foarte discretă, în condiţii de ploaie, la începutul acestei primăveri australe, după un weekend în care a avut loc căsătoria cu mare pompă, la Windsor, a prinţesei Eugenie, nepoata reginei Elisabeth a II-a, cu Jack Brooksbank.

Cuplul, care a efectuat o lungă călătorie din Marea Britanie, cu un zbor al companiei australiene Qantas, a fost văzut părăsind destins aeroportul din Sydney.

Prinţul Harry şi Meghan încep un turneu în Australia

Regina Elizabeth a II-a este şefa statului australian, însă o mică majoritate de australieni se pronunţă, potrivit ultimelor sondaje, în favoarea unei ruperi a legăturilor cu Londra şi proclamării unei republici.

Puterea Coroanei britanice în Australia este foarte simbolică. Regina se bucură de o mare popularitate în rândul australienilor, însă unii consideră monarhia o relicvă anacronică a regimului colonia britanic.

Vizita oficială începe marţi, la Sydney, unde Harry şi Meghan urmează să fie primiţi de guvernatorul general Peter Cosgrove, după care se vor întâlni cu doi urşi koala la grădina zoologică din Taronga.

Ce vor face Prinţul Harry şi Meghan în turneu

The Duke and Duchess of Sussex have touched down in Australia. It will be a low-key day for the couple ahead of the official start of their tour tomorrow. Harry and Meghan are staying at Admiralty House, the official Sydney residence of the Governor General. #Royals #7News pic.twitter.com/OofL7Hvx77— 7 News Sunshine Coast (@7NewsSC) 14 octombrie 2018

The Duke and Duchess of Sussex have touched down in Australia. It will be a low-key day for the couple ahead of the official start of their tour tomorrow. Harry and Meghan are staying at Admiralty House, the official Sydney residence of the Governor General. #Royals #7News pic.twitter.com/OofL7Hvx77

Ei urmează să asiste, de asemenea, la Invictus Games, o competiţie sportivă în care se înfruntă militari răniţi din întreaga lume, la lansarea căreia a contribuit prinţul Harry, după care urmează să se întâlnească cu premierul australian Scott Morrison.

Această vizită este urmărită îndeaproape de presă britanică şi australiană, care va scruta cele mai mici gesturi ale lui Meghan, în vârstă de 37 de ani, a cărei intrare în familia regală a fost primită cu răceală. Cuplul este însoţit de aproximativ zece persoane care se află în serviciul lor şi de un grup de jurnalişti.

Harry şi Meghan vizitează la 23 octombrie Insulele Fiji, iar apoi Tonga, la 25 octombrie, şi îşi încheie turneul în Noua Zeelandă, unde urmează să asiste la marcarea a 125 de ani de la acordarea dreptului de vot femeilor în această ţară - prima în lumea care a făcut acest pas. Ei urmează de asemenea să asiste la o demonstraţie a unor militari haka - un dans războinic maori popularizat de echipa naţională de rugby.Recente

kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg