Prinţul Harry şi Meghan Markle încep un turneu de 16 zile în regiunea Pacificului

1 83679 original jpg jpeg

Prinţul Harry şi Meghan au sosit luni la Sydney, într-o vizită de 16 zile în regiunea Pacificului, primul lor mare turneu în străinătate după căsătorie, în mai, în care cuplul urmează să efectueze de asemenea vizite în Fiji, Tonga şi Noua Zeelandă, state membre Commonwealth.

Ducele şi ducesa de Sussex şi-au făcut o sosire foarte discretă, în condiţii de ploaie, la începutul acestei primăveri australe, după un weekend în care a avut loc căsătoria cu mare pompă, la Windsor, a prinţesei Eugenie, nepoata reginei Elisabeth a II-a, cu Jack Brooksbank.

Cuplul, care a efectuat o lungă călătorie din Marea Britanie, cu un zbor al companiei australiene Qantas, a fost văzut părăsind destins aeroportul din Sydney.

Prinţul Harry şi Meghan încep un turneu în Australia

Regina Elizabeth a II-a este şefa statului australian, însă o mică majoritate de australieni se pronunţă, potrivit ultimelor sondaje, în favoarea unei ruperi a legăturilor cu Londra şi proclamării unei republici.

Puterea Coroanei britanice în Australia este foarte simbolică. Regina se bucură de o mare popularitate în rândul australienilor, însă unii consideră monarhia o relicvă anacronică a regimului colonia britanic.

Vizita oficială începe marţi, la Sydney, unde Harry şi Meghan urmează să fie primiţi de guvernatorul general Peter Cosgrove, după care se vor întâlni cu doi urşi koala la grădina zoologică din Taronga.

Ce vor face Prinţul Harry şi Meghan în turneu

The Duke and Duchess of Sussex have touched down in Australia. It will be a low-key day for the couple ahead of the official start of their tour tomorrow. Harry and Meghan are staying at Admiralty House, the official Sydney residence of the Governor General. #Royals #7News pic.twitter.com/OofL7Hvx77— 7 News Sunshine Coast (@7NewsSC) 14 octombrie 2018

The Duke and Duchess of Sussex have touched down in Australia. It will be a low-key day for the couple ahead of the official start of their tour tomorrow. Harry and Meghan are staying at Admiralty House, the official Sydney residence of the Governor General. #Royals #7News pic.twitter.com/OofL7Hvx77

Ei urmează să asiste, de asemenea, la Invictus Games, o competiţie sportivă în care se înfruntă militari răniţi din întreaga lume, la lansarea căreia a contribuit prinţul Harry, după care urmează să se întâlnească cu premierul australian Scott Morrison.

Această vizită este urmărită îndeaproape de presă britanică şi australiană, care va scruta cele mai mici gesturi ale lui Meghan, în vârstă de 37 de ani, a cărei intrare în familia regală a fost primită cu răceală. Cuplul este însoţit de aproximativ zece persoane care se află în serviciul lor şi de un grup de jurnalişti.

Harry şi Meghan vizitează la 23 octombrie Insulele Fiji, iar apoi Tonga, la 25 octombrie, şi îşi încheie turneul în Noua Zeelandă, unde urmează să asiste la marcarea a 125 de ani de la acordarea dreptului de vot femeilor în această ţară - prima în lumea care a făcut acest pas. Ei urmează de asemenea să asiste la o demonstraţie a unor militari haka - un dans războinic maori popularizat de echipa naţională de rugby.Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg