Prințul Philip, poreclă „înțepătoare‟ pentru Meghan Markle. Cu cine o asemăna?

Regretatul Prințul Philip nu ar fi avut o părere bună despre despre Meghan Markle, soția nepotului lui, Harry. El i-ar fi pus acesteia o poreclă sarcastică. Cu cine a asemănat-o? 

image

Despre Meghan Markle, soția Prințului Harry, s-a spus multe - de la trecutul ei tumultos, la relația dificilă pe care a avut-o cu Familia Regală Britanică. Acum, s-a aflat că regretatul Prințul Philip, care s-a stins din viață pe 9 aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani, nu avea o părere foarte bună despre ea. Prin urmare, el a asemănat-o cu prima femeie care a cutremurat monarhia britanică, și anume - Wallis Simpson. 

Cine a fost Wallis Simpson? 

Wallis Simpson a devenit cunoscută prin prisma relației pe care a avut-o cu regele Eduard al VIII-lea al Regatului Unit. Legătura lor a fost controversată, deoarece, pe atunci, regele Eduard era guvernatorul suprem al Bisericii Anglicane, iar căsătoria lui cu Wallis, o femeie divorțată de două ori, era considerată inacceptabilă din cauza normelor sociale și religioase. Se spune că Wallis Simpson a fost prima femeie care a cutremurat monarhia britanică, deoarece regele Eduard al VIII-lea a abdicat pentru a se căsători cu ea.

Regretatul Prințul Philip a asemănat-o pe Meghan Markle cu Wallis, deoarece, după ce Prințul Harry s-a căsătorit cu ea, acesta a renunțat la atribuțiile lui regale și a decis să se mute din Regatul Unit în America. Mai mult, la fel ca Wallis, Meghan Markle a mai fost căsătorită. 

Citește și: A renunțat la tron pentru ea, dar a meritat? Relația lui Eduard al VIII-lea cu Wallis Simpson 

image

Ce poreclă i-a pus Prințul Philip lui Meghan Markle 

În cartea „My Mother And I: The Inside Story of the King or Our Late Queen‟, biograful regal, Ingrid Seward, scrie că Prințul Philip a numit-o pe Meghan Markle „Ducesa de Windsor‟, care era titlul lui Wallis Simpson la data căsătoriei ei cu Edward, scrie „Best Life‟.

Vezi și: Meghan Markle vs. Wallis Simpson: Istoria se repetă? 

Potrivit autoarei, Prințul Philip credea că asemănarea dintre Meghan Markle și Wallis era izbitoare: „În timp ce regina a continuat să susțină dragostea lui Harry, el și-a avertizat soția să fie precaută. El i-a amintit de Ducesa de Windsor‟, scrie într-un pasaj din carte. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg