Pro TV aniversează 25 de ani. Ce pregăteşte postul

1 thumbnail masked singer romania jorge jpg jpeg

În această toamnă, postul Pro Tv pregăteşte o grilă nouă care va include o varietate de formate, un mix perfect între show-urile consacrate, apreciate de public, şi formate noi.

”Tradiţiile se construiesc de-a lungul anilor, dar anul acesta nu e nimic tradiţional. În primul rând, postul nostru de televiziune sărbătoreşte 25 de ani, o etapă importantă pentru orice business, iar de data aceasta suntem nevoiţi să ne întâlnim online, din motive evidente. În ciuda provocărilor, am reuşit să demonstrăm încă o dată că PRO TV, chiar şi în condiţii extreme, poate produce şi livra divertisment de calitate şi ştiri obiective. Toate acestea au fost posibile datorită echipelor noastre dedicate, de care sunt extrem de mândru. Am avut o vară puternică şi urmează o grilă de toamnă pe măsură. Propunem telespectatorilor noştri o varietate de formate, un mix perfect între show-urile consacrate, apreciate de public, şi formate noi, despre care credem că vor deveni un real succes”, spune Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Ce vom urmări toamna aceasta la PRO TV?

În fiecare zi, în prime time, telespectatorii PRO TV pot urmări cele mai obiective ştiri, la Ştirile PRO TV, filme pline de acţiune, suspans şi aventuri, dar şi producţii locale presărate cu umor şi emoţie.

Luni, 7 septembrie, Las Fierbinţi revine cu un nou sezon şi situaţii uluitoare. În fiecare marţi şi joi, serialul fenomen va continua să ne poarte în lumea fantastică în care se împletesc umorul, autoironia şi situaţiile absurde. Noi răsturnări de situaţie îi aşteaptă pe fierbinţeni, iar Robi, poliţistul satului, va fi nevoit să deschidă o nouă anchetă şi să afle dacă în Fierbinţi există măcar un localnic care ”acordă subiectul cu predicatul”. Cum va decurge ”ancheta”, vedem în noul sezon Las Fierbinţi.

Reality show-ul Ferma. Orăşeni vs. Săteni se va vedea, în premieră, la PRO TV, începând din 8 septembrie. În fiecare marţi, miercuri şi joi, vom putea urmări evoluţia celor 16 concurenţi. Două mentalităţi sunt aduse faţă-n faţă: orăşeni vs. săteni. Provocările fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenţilor va fi testat în fiecare secundă pe care aceştia o petrec în fermă. Dacă va fi nevoie de gândirea rapidă şi strategică a orăşenilor sau mai degrabă de francheţea, rezistenţa şi forţa de muncă a sătenilor, aflăm în reality show-ul prezentat de Mihaela Rădulescu.

Dragoş Bucur şi arhitecţii Visuri la cheie vor continua să schimbe vieţile celor care au nevoie de ajutor, începând de miercuri, 9 septembrie. Cei şase vor transforma visurile în realitate şi vor aduce speranţă în vieţile celor aflaţi în impas. Lacrimile de durere devin lacrimi de bucurie, iar speranţa nu mai este o noţiune abstractă în vieţile oamenilor, ci devine tangibilă în momentul în care echipa Visuri la cheie spune ”Mută autocarul!”.

”Cine se ascunde în spatele măştii?” este întrebarea care va fi pe buzele tuturor românilor în această toamnă. Masked Singer România, cel mai spectaculos show din lume, începe vineri, 11 septembrie, de la ora 20:30. Vom vedea personaje fantastice, secrete şi detectivi care vor juca împreună cu telespectatorii un joc al indiciilor. Ascultă vocile, observă mişcările, urmăreşte toate indiciile şi poţi descoperi cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii. Sau poate nu.

VLAD revine la PRO TV luni, 14 septembrie, iar răzbunarea protagonistului ne va ţine cu sufletul la gură, în faţa televizorului, în fiecare săptămână. Faţa întunecată a răzbunării este neaşteptată, iar linia dintre bine şi rău devine tot mai subţire. Situaţiile complexe, iubirile surprinzătoare şi tensiunile îl vor aduce pe Vlad cu un pas mai aproape de a-şi dezvălui secretul. Un nou personaj, interpretat de actorul Marius Manole, va încerca să strice planurile de răzbunare ale lui Vlad. Dacă va reuşi, vedem în această toamnă.Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg