Pudre pulbere şi compacte – Beneficii pentru ten şi eficienţă în fixarea machiajului pe parcursul zilei

1 img 1 11 jpg jpeg

Pudra de faţă este un accesoriu indispensabil, ce nu poate lipsi din gama de produse cosmetice a unei femei care îşi doreşte să aibă un aspect impecabil al feţei. Pudra oferă un retuş magic, netezeşte faţa, elimină luciul şi strălucirea nedorită a tenului şi îl uniformizează.

Conturarea feţei cu pudră ne ajută la o definire mai bună a trăsăturilor feţei şi la ascunderea anumitor imperfecţiuni ale pielii. Pentru asta se pot folosi pudre de obraz, compacte sau sub formă de pulbere.

Pudra pulbere – Beneficii:

 • Este fină şi disponibilă în cantităţi mici, se aplică cu ajutorul unei pensule speciale sau cu un burete moale de machiaj
 • Ajută la fixarea machiajului, respectiv îl ajută să reziste în forma lui iniţială câteva ore bune, iar apoi tenul gras sau combinat are nevoie de puţin retuş
 • Este perfectă pentru tenul normal sau uscat, nu mai este nevoie de retuş în cursul zilei, deoarece machiajul este fixat şi se menţine aşa foarte multe ore
 • Acoperă imperfecţiunile pielii, se comportă ca un fond de ten.

În lunile de vară este recomandată o pudră pulbere de calitate, deoarece are o putere de acoperire bună, ce poate estompa anumite pete şi semne de pe piele. Efectul, durabilitatea şi puterea de acoperire a pulberii este excelentă, deci, este perfectă pentru activităţile zilnice în acest anotimp.

Prin folosirea unei pudre de acest fel, vei avea sentimentul că pielea respiră şi asta este un avantaj foarte dorit, mai ales, astăzi, în timpul pandemiei de coronavirus, când folosim frecvent măstile de protecţie facială, în spaţii închise.

Fiecare femeie îşi doreşte să găsească o pudră perfectă petru tenul ei, care are o textură delicată şi care este ideală pentru tipul ei de piele. De asemenea, contează şi nuanţa acesteia, care trebuie să fie compatibilă cu tenul, pentru a crea un efect plăcut şi atrăgător feţei.

2 img 2 11 jpg jpeg

Pudra compactă – Beneficii:

 • Această pudră presată este foarte eficientă pentru retuş, mai ales în cazul unui ten gras ori combinat
 • Se aplică întâi pudra pulbere pentru fixarea machiajului, iar apoi se face retuş cu pudra compactă; dacă se foloseşte doar pudra presată la fixarea machiajului, acesta nu va rezista atât de mult, ca în cazul pudrei pulbere
 • Nu mai trebuie folosită neapărat la tenul uscat, deoarece acesta nu are un exces de sebum
 • Matizează pielea şi atenuează luciul tenului
 • Reduce efectul de pori dilataţi
 • Are o textură care se potriveşte perfect pielii
 • Este recomandată pentru trusa de machiaj, în călătorii.

Pudra compactă este o alegere perfectă pentru femeile care îşi doresc ca machiajul lor să reziste şi mai mult de 8 ore. După cum se ştie, pe măsură ce trece ziua, puterea de acoperire a pudrei se estompează. Din păcate asta se întâmplă mai ales în cazul pudrei pulbere, deci este nevoie de retuş.

Aplicarea suplimentară a unei pudre sub formă de pulbere nu este indicată, deoarece aceasta poate avea o nuanţă puţin mai îndepărtată de culoarea naturală a pielii, din cauza stratului prea gros aplicat în mod repetat. Mai bine se face retuşul cu o pudră compactă, care va oferi un aspect frumos, natural, proaspăt tenului.

În prezent, există câteva variante de pudre accesibile ca preţ, atât pudre pulbere cât şi compacte, care se comportă excelent în raport cu preţul pe care îl au, ele fixează machiajul foarte bine pe parcursul întregii zile. Un exemplu este pudra RCMA care matizează tenul, fără a-l usca, acoperind imperfecţiunile pielii aproape instantaneu. De îndată ce o veţi încerca, vă veţi convinge de avantajele oferite, pentru care este apreciată. Spectrul de nuanţe RCMA este vast, deci veţi găsi varianta dorită, astfel încât să ascundeţi perfect micile probleme ale pielii.

Alegerea pudrei perfecte stă în mâinile dvs. şi nu a fost niciodată mai simplă şi mai uşoară.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1 jpg
Kanye West Pete Davidson jpg
Imagine featured clickpentrufemei  sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg