Rachel nu va fi Rachel! Dezvăluiri făcute de Jennifer Aniston despre noua filmare „Friends”

3 shutterstock ok 254179726 jpg jpeg

Jennifer Aniston a „scăpat” câteva dezvăluiri despre noua filmare „Friends” („Prieteni”), programată pentru vara aceasta. Actriţa în vârstă de 51 de ani, care a atins o faimă de invidiat cu rolul personajului Rachel Green din îndrăgitul serial de comedie, se va alătura co-starurilor Courteney Cox (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Matthew Perry (Chandler Bing) şi David Schwimmer (Ross Geller).

Cei şase „prieteni” se vor reuni pentru a filma un episod „Friends” special, în care protagoniştii îşi vor aminti scenele cele mai memorabile şi cum au decurs filmările lor. Episodul, un proiect al HBO Max, va fi difuzat pe acest canal de televiziune.

„Va fi un show foarte amuzant”, a promis Jennifer Aniston, citată de publicaţia Bang Showbiz, dar a adăugat: „dacă vom scăpa vreodată de carantină şi vom reuşi să facem show-ul acesta special”.

Filmările ar fi trebuit să aibă deja loc în studioul din Hollywood, în luna mai dar, din cauza pandemiei cu noul coronavirus, au fost amânate pentru luna august. Numărul îmbolnăvirilor cu Covid-19  în California a trecut de 213.000, iar cel al deceselor a ajuns la aproape 6.000.

Ce a spus Jennifer

Deşi actriţa s-a abţinut să divulge detalii despre episodul special „Friends”, a menţionat, totuşi, că nu va juca „chiar” rolul lui Rachel şi nici Phoebe nu va fi Phoebe.

„În momentul ăsta scenariul nu este scris. Tot ce ştiu este că nu voi fi Rachel deşi, într-un fel, voi fi. De fapt, cu toţii vom fi mici fragmente din personajele noastre. Dar nu chiar ele...,” a spus actriţa.

Şi Lisa Kudrow a confirmat: „Eu nu voi fi Phoebe”.

Filmările serialului „Friends” s-au oprit în 2004, însă episoadele mai sunt difuzate şi astăzi pe o mulţime de canale TV, inclusiv în România. Ani la rând acest lucru au deranjat-o pe Jennifer Aniston, care încerca să-şi clădească o carieră mai serioasă în industria filmului, dar peste tot era văzută drept Rachel Green.

„Opriţi difuzarea show-ului ăstuia,” a explodat ea odată într-un interviu pentru Hollywood Reporter.

„Pur şi simplu m-am luptat cu mine şi cu cine eram în această industrie, pentru că era vorba, în mod constant, de a încerca să demonstrez că sunt mai mult decât atât,” a povestit Jennifer despre rolul care a marcat-o.

Cu toate acestea, Jennifer Aniston încă bagă în buzunar 20 de milioane de dolari anual, doar de pe urma serialului „Friends”.

@shutterstock