Recordul înregistrat de Lionel Messi după ce-a devenit campion mondial

Pentru toți microbiștii din lume, Leo Messi a devenit un zeu după ce a câștigat cupa mondială la fotbal, alături de echipa sa națională. Ce altă reușită a mai înscris cel mai bun fotbalist din lume?

image

De pe 20 noiembrie până pe 18 decembrie, microbiștii din întreaga lumea au stat cu privirile ațintite către Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar. Iar spectacolul oferit de jucători în finală a fost fix pe placul miliardelor de oameni care au urmărit spectaculoasa partidă.

După 63 de meciuri jucate în Qatar, Argentina și Franța s-au întâlnit în finală și au încercat tot ce le-a stat în putință ca să iasă învingătoare. Într-un final, după loviturile de 11m executate de ambele echipe, Argentina a câștigat marele premiu și a plecat acasă cu mult râvnita cupă. Iar Messi a fost eroul zilei, cel care a făcut posibilă marea victorie.

După un spectacol fotbalistic greu de egalat, Leo a înregistrat un adevărat record după ieșirea lui de pe terenul de fotbal. „E o adevărată nebunie că a devenit realitate câștigarea cupei. Am tânjit la asta atâta timp!”, a ținut să spună Lionel, pentru Associated Press, după ce a devenit campion mondial. „Știam că Dumnezeu o să-mi facă acest dar. Aveam presentimentul că această cupă mondială va fi a mea”, a conchis superstarul sportiv în admirația fanilor săi. Se pare că experimentatului fotbalist doar acest titlu îi lipsea…

După ce-a dus cupa în țara sa natală, Argentina, Messi a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu el, în care ridică fericit cupa deasupra capului. Instantaneul respectiv a fost surprins de fotograful Shaun Botterill și a încălzit sufletele tuturor microbiștilor de pe planetă.

„Campionii lumii! De atâtea ori am visat la asta, atât de mult mi-am dorit acest titlu că nici acum nu-mi vine să cred că dorința mi s-a îndeplinit”, a comentat Lionel la fotografia respectivă. „Îi mulțumesc mult familiei mele, tuturor celor care m-au susținut… am demonstrat încă o dată că noi, argentinienii, atunci când luptăm împreună și suntem uniți, suntem capabili să obținem ceea ce ne-am propus”, a conchis acesta.

Imaginea care a strâns 70 de milioane de like-uri!

image

Imaginea câștigătorului și comentariul său au primit nu mai puțin de 70 de milioane de like-uri și peste 1 milion de comentarii, iar acest lucru este un adevărat record pe această platformă de rețea socială!

Fotografia a devenit cea mai apreciată imagine de pe Instagram. Înainte de această realizare, recordul era deținut de… un ou, mai exact de @world_record_egg account, ne informează BBC. Iar Kylie Jenner a șocat și ea internetul când a anunțat să născuse primul ei copil. Însă acum Lionel Messi, campionul mondial la fotbal, este deținătorul recordului absolut pe Instagram. Felicitări!

Foto - InstagramRecente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg