Recunoşti băieţelul din poză? S-a făcut mare, este fiul unei vedete cunoscute şi fură inimile domnişoarelor

10 93166100 507774569919769 360404086275395982 n jpg jpeg

Cu o mândreţe de băiat se poate lăuda Mihaela Rădulescu! Ayan, la cei 16 ani, face ravagii printre domnişoare, mai ales că iubeşte sporturile extreme şi arată ca un adevărat gentleman. Fosta vedetă de televiziune a postat, de-a lungul vremii, fotografii în care nu a ezitat să-şi arate dragostea faţă de băiatul ei.

Ayan Schwartzenberg s-a născut pe 1 august 2004 într-o clinică privată din Israel, potrivit Avantaje.ro. Pe când băieţelul avea 5 ani, Mihaela Rădulescu a luat hotărârea să părăsească România şi să se stabilească în Monaco într-un imobil aflat pe cea mai scumpă stradă din lume, Princess Grace, a mai precizat sursa citată. 

„Este o fericire pentru mine, am un copil bun. Ştiu, când mamele îşi laudă propriii copii sună ciudat, dar chiar am un copil bun. Un copil foate pasionat de şcoală, care ştie foarte bine ce vrea, iar chestia asta mă bucură foarte tare. Nu aş fi avut vreo problemă dacă ar fi fost nehotărât, fiindcă e firesc la vârsta asta, dar deocamdată pare hotărât să meargă pe cibernetică”, a spus Mihaela pentru Click.ro

Întrebată dacă fiul ei ia steroizi pentru a arăta atât de bine, vedeta a declarat că Ayan urmează un stil de viaţă sănătos:

„Nu ia nimic. Doar sport zilnic, mâncare sănătoasă şi… disciplină. Nici un fel de suplimente, iar steroizii cred că sunt foarte periculoşi, mai ales la tineri în creştere. Nu i-aş recomandă aşa ceva nimănui, cu atât mai puţîn copiilor noştri. Cred foarte tare în combinaţia dintre mai multe sporturi, care dezvoltă armonios toate grupele musculare. Ayan face multe sporturi, dintotdeauna. Mai toate în aer liber, nu la sală”, scrie Viva.ro

Mihaela a fost un bun exemplu pentru Ayan, mai ales că fiul ei se poate lăuda că până la 16 ani a experimentat deja skateboard electric, parapantă, paraşutism, snowboard, wakeboard, karting, hochei şi multe altele. În plus, este campion la Kick Boxing, Krav Maga (sport de apărare) şi Muay Thai, a mai precizat sursa citată. 

FOTO Facebook Mihaela Radulescu Schwartzenberg / Instagram ayanschwartzey



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg