Regina Elisabeta le-a dat interzis lui Harry şi Meghan Markle

1 85430 original jpg jpeg

Ducii de Sussex urmează să devină părinţi peste câteva săptămâni. Înainte de venirea pe lume a primului lor copil (sau copii, dacă se adevereşte zvonul cum că e gravidă cu gemeni), aceştia s-au mutat. Zilele acestea, soţii s-au mutat la Frogmore Cottage, Windsor. Dar Regina Elisabeta le-a dat interzis lui Harry şi Meghan Markle de a îşi face birou acolo.

Se pare că dorinţa mare a lui Meghan Markle nu a fost îndeplinită. Conform The Sun, ducesa de Sussex şi-ar fi rugat soţul să îi facă un birou acasă. De acolo urma să îşi ducă la capăt toate îndatoririle regale. Dar Regina Elisabeta le-a dat interzis lui Harry şi Meghan Markle în a îşi face birou acasă.

Regina Elisabeta le-a dat interzis lui Harry şi Meghan Markle

De ce? Pentru că ducii de Sussex au nesocotit dorinţa Reginei Elisabeta de a nu se separa de Prinţul William şi Kate. Se pare că Prinţul Harry şi Meghan Markle împărţeau la Palatul Buckingham acelaşi birou. Lucrau cu toţii de acolo, când nu se aflau în vizite oficiale.

Acum, că familia ducilor de Sussex s-a separat de familia ducilor de Cambridge, Regina Elisabeta e furioasă. Atât ea, cât şi Prinţul Charles, le-au interzis lui Meghan şi Harry să lucreze de la Frogmore Cottage, Windsor. Cei doi duci de Sussex trebuie să se prezinte la ei pentru a îşi duce îndatoirile regale la finalizare.

Prinţul Harry şi Meghan nu scapă de Will şi Kate

După cum ştiţi, Regina Elisabeta şi Charles sunt cei care îşi finanţează toată familia. ”Meghan şi Harry au dorit ca noua lor familie să fie complet independentă de palatul Buckingham. Dar regina a spus nu. Exista o structură instituţională care nu permite genul acesta de independenţă”, a mărturisit o sursă din palat pentru The Sun.

image

Angajaţii de la Frogmore Cottage vor deveni angajati la palatul Buckingham. Ei vor răspunde direct pentru Meghan şi Harry. În plus, rămânând sub jurisdicţia palatului, cei doi soţi nu îşi pot face de cap. La Palatul Kensington îşi au birourile ducii de Gloucester, de Kent si The Fab Four.

Harry şi Meghan, apartament în Palatul Buckingham

Biroul din palat este cel care organizează agenda regalităţilor. El plănuieşte vizitele oficiale, vizitele la fundaţii de caritate, apariţii media şi multe alte probleme. Aşa se face că Regina Elisabeta i-a obligat pe Harry şi Meghan să îşi ia un apartament în Palatul Buckingham.

image

Acolo o să fie sediul lor de bază, în Londra. Acolo vor fi cazaţi când vor reveni la muncă după ce li se naşte copilul. Palatul Buckingham este reşedinţa de bază a Reginei Elisaeta. Meghan Markle şi Prinţul Harry vor să pună bazele unei fundaţii de filantropie cu brandul Sussex.

Vor să se facă remarcaţi în stilul lor unic şi modern. Meghan Markle vrea să îşi continue munca de activist. După mutarea de lângă cumnaţi, Will şi Kate vor primi cele 8 milioane de urmaritori de pe contul de Instagram Fab Four. Era un cont făcut special pentru cei doi fraţi şi soţiile lor.

În plus, conform The Sun, camera copilului Prinţului Harry şi Meghan Markle a fost vopsită în gri. De ce? Pentru că nu se ştie exact ce sex va avea bebeluşul. Mobila aleasă pentru cameră este de inspiraţie Soho.