Remedii împotriva căderii părului făcute în casă. 3 recomandări

1 69738 original jpg jpeg

Cei mai mulţi oameni observă o acutizare în procesul de pierdere a părului, în jurul vârstei de 30 de ani, deoarece cam în acest moment schimbările hormonale, stresul şi regimurile alimentarare nesănătoase îşi fac simţită prezenţa. Iată câteva remedii împotriva căderii părului.

În încercarea de a corecta această problemă,îţi recomandăm câteva remedii naturale,utile în regenerarea părului.

1. Remedii împotriva căderii părului - Ceapă şi usturoi

Sulful creşte producţia de colagen,care la rândul lui ajută părul să crească. Ceapa şi usturoiul sunt surse bogate în sulf şi tocmai de aceea au fost folosite în medicina tradiţională pentru regenerarea părului.

Tratament:Taie ceapa în bucăţi fine şi stoarce sucul. Se aplică pe scalp şi se lasă să acţioneze 15 minute,apoi se clăteşte cu un şampon uşor. Zdrobeşte câţiva căţei de usturoi,adaugă un pic de ulei de nucă de cocos şi fierbe timp de câteva minute. Când amestecul se răceşte,se aplică pe pielea capului,sub formă de masaj. Repetă acest tratament de două-trei ori pe săptămână.

2. Ouă

Pe lista cu remedii împotriva căderii părului trebuie trecute şi ouăle.

Sunt o altă sursă bogată de sulf,dar conţin şi o mulţime de proteine ​​şi minerale:seleniu,iod,fosfor,fier şi zinc. Toate acestea le recomandă în regenerarea părului,mai ales atunci când le combini cu puţin ulei de măsline .

Tratament:Amestecă o linguriţă de ulei de măsline cu un ou. Bate-le până obţii o consistenţă ca de pastă şi aplic-o pe tot scalpul şi părul.Stai aşa aproximativ 15-20 de minute şi apoi clăteşte cu apă rece şi cu un şampon uşor. Ori de câte ori este posibil,înlocuieşte şamponul tău obişnuit cu unul pe bază de plante.

3. Remedii împotriva căderii părului - Hibiscus

Uleiul de cocos şi hibiscul reprezintă secretele unui păr des. Hibiscul are proprietăţi de întinerire-hrăneşte părul,previne albirea prematură şi combate mătreaţa.

zdrobeşte câteva flori de hibiscus şi amestecă-le cu ulei de susan sau cu ulei de nucă de cocos,pentru a face o pastă fină. Aplic-o pe scalp şi păr,las-o să-şi facă efectul timp de câteva ore. Clăteşte cu apă rece şi cu un şampon uşor.

Aplicarea tuşuluiRecente

Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg
horoscopul anului 2023 shutterstock 2205832943 jpg
Placido Domingo foto  shutterstock 95153170 jpg
Bonnie Bartlett sursa  shutterstock 110390534 jpg