Revedere emoţionantă între Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, după 2 ani: "Îmi lipsesc mesajele tale"

1 84313 original jpg jpeg

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu au trăit un moment emoţionant,  cu ocazia aniversării a 25 de ani de existenţă a postului Antena 1. 

Mihaela Rădulescu şi-a făcut apariţia în platoul emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani" cu o rochie roşie, care i-a scos trupul în evidenţă.

Revederea a fost una emoţionantă. Dani a dezvăluit că nu şi-a mai văzut fosta iubită de mai bine de doi ani. 

„Este un moment uşor stânjenitor pentru mine, cel puţin. Nu am ştiut că această emisiune este atât de complicată. Colegii au venit cu această propunere, acum nu multe zile. Înţeleg că am fost întrebat când au fost biletele de avion deja luate. Urmează un moment istoric de televiziune”, a spus Dani Oţil.

„Un moment intens, din toate punctele de vedere. Noi nu ne-am mai văzut faţă în faţă de mai bine de doi ani”, a mai spus el.

Dani a primit-o în plato cu un buchet de irişi, apoi s-au luat în braţe.  Pe tot parcursul emisiunii, cei doi au depănat amintiri de la începuturile Mihaelei în lumea televiziunii, dar şi de pe vremea când cei doi formau un cuplu.

”Ce mai faci Dani? Am văzut cum ai crescut aici la emisiune. Ţi-am dat mesaj să îmi faci micul-dejun că eu ţi-am făcut atât de multe. Mi-e dor să mă trezesc dimineaţa. Să mă ţii la curent cu ce mai faci, când te însori”, a spus Mihaela Rădulescu.

La rândul lui, Dani a făcut şi el dezvăluiri: ”Îmi lipsesc mesajele tale. Următoarele mesaje erau să iau şi apă minerală. După care veneau mesajele din valul trei: Tâmpita aia care cântă se uită prea frumos la tine, să nu-i mai ia interviu. Mi-e dor să îmi mai dai câte un mesaj”.

Mihaela şi Dani au format unul dintre cele mai controversate cupluri, mai ales din cauza diferenţei de vârstă. După o relaţie de 5 ani, cei doi s-au despărţit, în 2014. Ulterior, Mihaela s-a cuplat cu sportivul austriac Felix Baumgartner.

image

Sursă: a1.ro



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg