Richard Gere, victima unei legende urbane care implica un gerbil şi o vizită la spitalul de urgenţă. Stallone să-i fi stricat imaginea?

1 49212 original jpg jpeg

Zvonul a rezistat de zeci de ani, devenind la fel de adânc înrădăcinat în cultura pop ca şi presupusa gerbilă în sine. Cine ar fi crezut că Gere însuşi va ieşi din ea arătând atât de luminat?

Este una dintre cele mai durabile zvonuri despre celebrităţi din toate timpurile. În timp ce alte zvonuri sar de obicei de la celebritate la celebritate, cum a fost acela despre prinţul care şi-a scos două coaste, ceea ce a devenit mai apoi o poveste despre Marilyn Manson, această legendă urbană l-a avut ca ţintă pe un singur actor: Richard Gere. Cu toate acestea, zvonul a trecut testul timpului şi lumea încă îşi aminteşte de el după zeci de ani, precum folclorul transmis din generaţie în generaţie. De ce a rezistat această poveste în timp? De unde provine?

Povestea, care a câştigat popularitate la începutul anilor '90, a apărut încă din anii `80 şi spunea că Gere a trebuit să fie dus de urgenţă la spitalul Cedars-Sinai pentru a i scoate un gerbil din părţile dorsale. Indiferent dacă a fost adevărat sau nu, a fost hilar, iar oamenii au început să creadă că aşa ceva se poate întâmpla cu adevărat. Totuşi, cine să fi vrut să-i facă rău lui Gere cu acest zvon care-l pune într-o lumină proastă?

Cineva ar fi trimis un comunicat din partea spitalului

Cu câţiva ani în urmă, Richard Gere ar fost adus la camera de gardă a unui spital din Los Angeles cu un obiect străin care trebuie extras. Unii spun că Gere era singur când a sosit, alţii că ar fi fost însoţit de un prieten. Se presupune că acel prieten ar fi fost Cindy Crawford. În orice caz, a fost făcută o radiografie şi s-a stabilit că obiectul străin era un gerbil, viu sau mort, în funcţie de cine spune povestea. Actorul a fost operat de urgenţă  şi a fost nevoie de o echipă întreagă de medici pentru a scoate nefericitul animal.

Cel mai probabil zvonul a apărut în anii `80, când se presupune că o persoană cu care nu se înţelegea, Sylvester Stallone, după cum bănuieşte Gere, a trimis prin fax un comunicat fals al spitalului, susţinând că Richard Gere a fost internat la Cedar-Sinai pentru a-i fi extras gerbilul. Au existat chiar şi persoane care au susţinut că l-au văzut pe Gere la spital, înainte sau după eliminarea animalului. Un comentator al unui articol din 2013 a spus următoarele: „Era în 1987. Eram prieten cu o asistentă medicală de la spitalul de urgenţă. Mi-a spus că în schimbul dinaintea ei extrăseseră un gerbil din anusul lui Richard Gere! Ar fi concediată dacă cineva ar şti că a spus asta.”

De ce se crede că Stallone a pornit zvonul?

Potrivit lui Stallone însuşi, ideea că ar fi vinovat a fost chiar a lui Richard Gere. Cei doi nu se înghiţeau încă din timpul filmărilor pentru “The Lords of Flatbush”. Stallone a abordat problema cu câţiva ani în urmă şi a vorbit despre ce l-a determinat pe Gere să creadă că el a început zvonul îngrozitor.

Citeşte şi: Mari rivalităţi de la Hollywood

Rolul Chico, care a fost interpretat de Perry King, ar fi trebuit să-i aparţină lui Richard Gere, dar nu l-a jucat niciodată. „Se strecura în jacheta lui supradimensionată de parcă ar fi fost cel mai rău cavaler de la masa rotundă. Într-o zi, în timpul unei improvizări, m-a apucat (simulam o scenă de luptă) şi s-a lăsat puţin dus de val. I-am spus s-o ia mai uşor, dar era absorbit de personaj şi imposibil de calmat. Apoi, repetam la Coney Island şi era ora prânzului, aşa că am decis să facem o pauză, iar singurul loc care era cald era pe bancheta din spate a unei maşini. Mâncam un hot dog şi el urcă cu o jumătate de pui plin de muştar şi grăsime. I-am spus să aibă grijă că se scurge peste tot şi că nu vreau grăsime pe pantalonii mei. El a spus să nu-mi fac griji, dar după ce a început să muşte, muştarul s-a prelins pe coapsa mea. L-am împins practic din maşină, apoi regizorul a trebuit să facă o alegere: unul dintre noi trebuia să plece, unul dintre noi trebuia să rămână. El a fost cel eliminat. Crede că eu sunt persoana responsabilă pentru zvonul de gerbilul, dar nu este adevărat. Este doar un zvon.”

În cea mai mare parte, Gere a evitat să abordeze problema, dar într-un interviu din 2008, s-a învoit să atingă subiectul: „Am încetat să citesc presa cu mult timp în urmă. La început au apărut o mulţime de lucruri nebuneşti, mai ales în tabloide. Au lansat chiar şi un mit faimos cu Gere care şi-a înfipt un hamster. E cel mai urât mit urban”. Gere susţine că nu i s-a întâmplat niciodată aşa ceva, iar Stallone că nu a lansat el zvonul. Nimeni nu poate să ştie cine a spus povestea aceasta prima dată, însă lumea a preferat s-o creadă.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg