Richard Marx, creatorul hitului „Hazard”, afectat de o boală misterioasă. „Crizele sunt de-o violenţă înfiorătoare!”

1 2 richard marx shutterstock 453886009 jpg jpeg

Richard Noel Marx, născut pe 16 septembrie 1963, în Chicago, Illinois, a fost atras de muzică de mic, prin intermediul tatălui său, Dick, care era profesor de canto, compozitor, muzician şi un artist care făcea refrene publicitare, şi cmama lui, Ruth, care era o cântăreaţă plină de talent.

După cum ne informează The Famous People, Richard şi-a început cariera la numai 5 ani, când tatal lui i-a oferit ocazia de-a fredona câteva versuri într-o reclamă. Încurajat de părinţi să înveţe să cânte la chitară şi pian, Marx a început să-şi compună şi să cânte propria muzică în adolescenţă.

La 17 ani, o casetă cu piesele lui a ajuns la Lionel Richie, care a fost plăcut impresionat de talentul adolescentului. Drept urmare, Lionel l-a contactat pe tânăr şi i-a propus să se mute în Los Angeles. Iar restul e istorie!

După ce a absolvit North Shore Country Day School în 1980, Richard s-a mutat în California şi a început să lucreze ca backing vocal pentru albumul "Can't Slow Down" al lui Lionel Richie, după care vocea sa a început să atragă atenţia altor artişti deja consacraţi, precum Madonna, Luther Vandross şi Whitney Houston, care l-au angajat ca backing vocal. Între timp, el a început să-şi vândă propriile compoziţii. La 23 de ani, a compus coloana sonoră pentru filmul "St. Elmo's Fire".

De-a lungul carierei sale, Richard Marx a lansat 21 de albume, 58 de single-uri şi 23 de compilaţii. A avut 21 de piese în Top 10 Billboard şi a lucrat la colona sonoră pentru 73 de filme, iar, între 1986 şi 1990, a fost nominalizat la patru premii Grammy.

Însă ce se întâmplă în culise, în viaţa privată a cântăreţului şi compozitorului faimos?

Starul s-a confruntat cu o boală misterioasă care era convins că-l va omorî. În iunie 2021, acesta a recunoscut că a suferit din cauza unei boli necunoscute de două ori în numai 13 luni. În primă instanţă, Richard a experimentat simptome precum frisoane, febră şi crize, la sfârşitul anului 2019. Marx susţine că aceste simptome au durat câteva săptămâni bune, după care au dispărut.

“Violenţa crizelor e înfiorătoare!”, a ţinut acesta să precizeze. Medicii i-au făcut un număr mare de analize, însă nu şi-au dat seama ce cauza acele simptome, care au revenit în noiembrie 2020 pentru alte câteva săptămâni îngrozitoare. Doctorii lui au exclus posibilitatea de-a fi COVID-19 sau alte câteva boli care i-au fi putut cauza asemenea stare precară.

Marx a ţinut să declare, pentru revista People, că bola de care a suferit atât de mult a dispărut de la sine. Fix aşa cum apăruse. Iar artistul s-a declarat vindecat complet, în ciuda faptului că n-a ştiut niciodată ce se întâmplase cu el în această pandemie şi care era cauza simptomelor crunte.

“Acum apreciez mai mult viaţa!”, a adăugat Richard Marx, care s-a bucurat de sprijinul soţiei sale, actriţa, modelul şi starul TV Daisy Fuentes, pe întreaga durată a crizelor şi a stării sale proaste.

Foto - Shutterstock



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg