Rivalitatea dintre Gina Lollobrigida și Sophia Loren, soluționată de Michael Jackson

Odată cu trecerea în neființă a legendarei Gina Lollobrigida, în cursul zilei de ieri, ne amintim despre rivalitatea ei cu altă divă italiană - Sophia Loren. A reușit Michael Jackson să le împace pe cele două?

image

La începul lunii februarie 1955, răfuiala dintre cele mai mari actrițe italiene ale anilor ’50 a devenit subiect internațional de presă imediat ce tabloidele de peste ocean au descoperit disensiunile dintre cele două dive europene. „Gina, Sophia, în foc deschis”, titra un ziar canadian, care a ținut să precizeze și faptul că cele două actrițe nu suportau să stea în aceeași cameră una cu alta.

Totul a început când Loren, o actriță la început de drum, a îndrăznit să se compare cu deja celebra Lollobrigida. Ideea e că nu s-au comparat în talent actoricesc, ci în dimensiunea bustului. De fapt, Sophia a ținut să spună tuturor jurnaliștilor prezenți în fața lor că ea deține o mărime mai mare la sutien decât Gina. Ei bine, asemenea replică n-a rămas fără răspuns! Lollo a declarat pe loc că Loren era bună doar de jucat roluri de țărancă, în timp ce ea era… o doamnă, susține The Hollywood Reporter.

Atât le-a trebuit celor două pentru a isca un „război” pe față! Lollobrigida jucase un rol de țărancă în două filme renumite - „Bread, Love, and Dreams” și „Bread, Love, and Jealousy” -, după care și-a dorit o creștere de salariu pentru cel de-al treilea film din serie. Producătorul Goffredo Lombardo, în schimb, i-a oferit rolul rivalei sale – Sophia Loren – care n-a avut nicio problemă să accepte un salariu mai mic.

Când cearta celor două s-a iscat, Lollo era deja o mare actriță în Europa, unde era catalogată precum „Cea mai frumoasă femeie din lume”. Tot ea a declarat, la un moment dat, că rivalitatea cu actrița care era cu șapte ani mai mică decât ea n-a fost decât un subiect de presă inventat de Loren, pentru a-și face reclamă.

image

„Ea și impresarul ei au început toată această rivalitate cu mine. Și nu s-au oprit timp de 50 de ani!”, a dezvăluit Gina Lollobrigida în Vanity Fair, în 2015. „Pentru mine, toată această treabă este destul de plictisitoare. Ea a continuat rivalitatea cu mine chiar și după ce și-a schimbat impresarul!”, a conchis aceasta.

Adevărat sau nu, cert e că cele două femei nu participau mai niciodată la aceleași evenimente. Asta până în 1988, când Michael Jackson le-a convins să stea și să pozele împreună. În luna mai a acelui an, Regele Pop ajunsese la Roma pentru a-și începe turneul său european, iar cele două actrițe italiene participau amândouă la un eveniment în onoarea regretatului cântăreț.

Lollo și Loren stăteau în camere diferite și nu voiau să ia contact una cu alta, însă au fost nevoite să facă asta atunci când MJ le-a cerut să facă o fotografie cu el, susține Associated Press. Ei bine, de-atunci rivalitatea lor n-a mai fost un subiect atât de aprig, lucrurile s-au mai domolit între cele două dive.

Pe 16 ianurie 2023, adică ieri, Gina Lollobrigida s-a stins din viață, la 95 de ani, iar Sophia Loren s-a numărat printre primele vedete care au celebrat-o pe legendara actriță după moartea sa, declarând pentru Variety următoarele: „Sunt profund zdruncinată și întristată” de vestea trecerii în neființă a „rivalei” sale.

Foto - The Hunchback of Notre Dame (1956), Solomon and Sheba (1959), Arabesque (1966), Marriage Italian Style (1964)Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg