Rivalitatea dintre Gina Lollobrigida și Sophia Loren, soluționată de Michael Jackson

Odată cu trecerea în neființă a legendarei Gina Lollobrigida, în cursul zilei de ieri, ne amintim despre rivalitatea ei cu altă divă italiană - Sophia Loren. A reușit Michael Jackson să le împace pe cele două?

image

La începul lunii februarie 1955, răfuiala dintre cele mai mari actrițe italiene ale anilor ’50 a devenit subiect internațional de presă imediat ce tabloidele de peste ocean au descoperit disensiunile dintre cele două dive europene. „Gina, Sophia, în foc deschis”, titra un ziar canadian, care a ținut să precizeze și faptul că cele două actrițe nu suportau să stea în aceeași cameră una cu alta.

Totul a început când Loren, o actriță la început de drum, a îndrăznit să se compare cu deja celebra Lollobrigida. Ideea e că nu s-au comparat în talent actoricesc, ci în dimensiunea bustului. De fapt, Sophia a ținut să spună tuturor jurnaliștilor prezenți în fața lor că ea deține o mărime mai mare la sutien decât Gina. Ei bine, asemenea replică n-a rămas fără răspuns! Lollo a declarat pe loc că Loren era bună doar de jucat roluri de țărancă, în timp ce ea era… o doamnă, susține The Hollywood Reporter.

Atât le-a trebuit celor două pentru a isca un „război” pe față! Lollobrigida jucase un rol de țărancă în două filme renumite - „Bread, Love, and Dreams” și „Bread, Love, and Jealousy” -, după care și-a dorit o creștere de salariu pentru cel de-al treilea film din serie. Producătorul Goffredo Lombardo, în schimb, i-a oferit rolul rivalei sale – Sophia Loren – care n-a avut nicio problemă să accepte un salariu mai mic.

Când cearta celor două s-a iscat, Lollo era deja o mare actriță în Europa, unde era catalogată precum „Cea mai frumoasă femeie din lume”. Tot ea a declarat, la un moment dat, că rivalitatea cu actrița care era cu șapte ani mai mică decât ea n-a fost decât un subiect de presă inventat de Loren, pentru a-și face reclamă.

image

„Ea și impresarul ei au început toată această rivalitate cu mine. Și nu s-au oprit timp de 50 de ani!”, a dezvăluit Gina Lollobrigida în Vanity Fair, în 2015. „Pentru mine, toată această treabă este destul de plictisitoare. Ea a continuat rivalitatea cu mine chiar și după ce și-a schimbat impresarul!”, a conchis aceasta.

Adevărat sau nu, cert e că cele două femei nu participau mai niciodată la aceleași evenimente. Asta până în 1988, când Michael Jackson le-a convins să stea și să pozele împreună. În luna mai a acelui an, Regele Pop ajunsese la Roma pentru a-și începe turneul său european, iar cele două actrițe italiene participau amândouă la un eveniment în onoarea regretatului cântăreț.

Lollo și Loren stăteau în camere diferite și nu voiau să ia contact una cu alta, însă au fost nevoite să facă asta atunci când MJ le-a cerut să facă o fotografie cu el, susține Associated Press. Ei bine, de-atunci rivalitatea lor n-a mai fost un subiect atât de aprig, lucrurile s-au mai domolit între cele două dive.

Pe 16 ianurie 2023, adică ieri, Gina Lollobrigida s-a stins din viață, la 95 de ani, iar Sophia Loren s-a numărat printre primele vedete care au celebrat-o pe legendara actriță după moartea sa, declarând pentru Variety următoarele: „Sunt profund zdruncinată și întristată” de vestea trecerii în neființă a „rivalei” sale.

Foto - The Hunchback of Notre Dame (1956), Solomon and Sheba (1959), Arabesque (1966), Marriage Italian Style (1964)Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg