Robert Pattinson a dormit șase luni într-o barcă gonflabilă, iar acum realizează mobilier de lux

Robert Pattinson, actorul din celebrele filme „Twilight‟ și „Batman‟, și-a descoperit o nouă pasiune - designul de interior. Inspirat de lipsurile materiale din trecut, starul creează piese inedite de mobilier, iar până acum a reușit să vândă șase canapele de lux. Descoperă cea mai recentă creație a lui Robert Pattinson și află-i povestea! 

image

Actoria nu este singura pasiune a lui Robert Pattinson, în vârstă de 37 de ani. Încă de la 3 ani el cântă la pian, la 5 ani a descoperit chitara, iar, recent, a realizat că îi place să proiecteze piese de mobilier. 

Noua lui pasiune poate să pară surprinzătoare pentru fanii actorului, având în vedere că la un moment dat el nu a avut mobilier în casa în care locuia.

Citește și: Singurul aliment pe care l-a consumat Robert Pattinson pentru a fi în formă. „Se pare că a funcționat‟

O barcă gonflabilă i-a servit drept canapea, pat și masă 

Într-un interviu pentru publicația „Arhitectural Digest‟, starul din „Twilight‟  a mărturisit că a fost nevoit să își pună creativitatea în aplicare pentru a putea locui într-o casă goală, fără pat, masă, scaune, canapea și alte piese de mobilier. 

Robert Pattinson a spus că singurul lucru pe care îl avea în locuință era o barcă gonflabilă care i-a servit drept canapea, pat și masă: „Mi-a plăcut foarte mult experiența, dar mi-a provocat multe probleme cu spatele‟, a povestit actorul. 

Poate că, tocmai din acest motiv, unul dintre proiectele la care Robert Pattinson a lucrat este o canapea, cu un design unic (vezi în fotografia de mai jos!). Piesa de mobilier ultramodernă este în formă literei U, are două brațe „plutitoare‟ și este făcută din catifea bej. 

image

La realizarea proiectului, Robert Pattinson a fost ajutat de doi arhitecți, cu care actorul a colaborat în trecut la designul propriilor locuințe.

Vezi și: Cum sunt alese numele produselor Ikea. Toate au o semnificație aparte 

Creația lui Robert Pattinson este expusă într-un magazin de mobilă, iar până în prezent au fost vândute șase canapele de acest tip. Motivat de reacțiile pozitive ale oamenilor, starul lucrează la proiectarea de scaune și mese. Urmează să aflăm cu ce alte creații ne va surprinde actorul! 

Sursă foto: Shutterstock, Arhitectural Digest  



Recente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg