Singurul aliment pe care l-a consumat Robert Pattinson pentru a fi în formă. „Se pare că a funcționat”

Robert Pattinson, vedeta din „Twilight‟, „Batman‟ și „Remember Me‟, a spus care au fost sacrificiile pe care le-a făcut în încercarea de a obține trupul „perfect‟. 

image

De fiecare dată când a apărut pe micile și marile ecrane, Robert Pattinson a arătat impecabil, însă puțini știu că actorul, în vârstă de 36 de ani, a făcut mai multe sacrificii pentru a fi în formă.

Citește și: TOP 10 Cei mai frumoși bărbați din lume, în funcție de „raportul de aur‟

De curând, Pattinson a vorbit pentru revista „Standard‟, despre dietele pe care le-a experimentat, de-a lungul timpului. „Practic, am încercat toate modalitățile la care vă puteți gândi, cu excepția consistenței‟, a declarat vedeta. 

Robert Pattinson, detoxifiere cu… cartofi

Actorul a spus că una dintre dietele pe care le-a ținut a fost cea cu cartofi. Practic, timp de două săptămâni, Robert Pattinson nu a consumat nimic altceva decât cartofi fierți cu sare roz de Himalaya.

„Se pare că a funcționat la fel ca o curățare… cu siguranță poți să slăbești‟, a povestit vedeta din „Batman‟, care a subliniat că, la Hollywood, este foarte ușor să devii dependent de imaginea ta. „Da, este o nebunie. Și este foarte, foarte ușor, să te încadrezi în tipare, doar dacă te uiți la aportul de calorii. Creează dependență‟, a mai spus Pattinson. 

Dieta ketogenică i-ar fi dat bătăi de cap 

Robert Pattinson a încercat și dieta ketogenică, un regim de slăbit care se bazează pe alimente sărace în carbohidrați, dar bogate în grăsimi, așa cum sunt brânzeturile și cărnurile. Deși regimul promite că te scapă de kilogramele în plus, Pattinson nu a reușit să o țină pe termen lung, deoarece a realizat că berea se află pe lista alimentelor „interzise‟. 

Vezi și: Vrei să pierzi rapid kilogramele în plus? Dieta ketogenică - argumente pro și contra 

„Mi-a plăcut pentru că, pur și simplu, poți să mănânci mezeluri și brânzeturi în același timp. Dar nu mi-am dat seama că berea încalcă scopurile dietei‟, a povestit Pattinson, care a recunoscut, de asemenea, că obișnuiește să consume cofeină în cantități mari. Mai exact, într-o singură zi, el a reușit „performanța‟ de a consuma 17 cești de cafea. 

Cu toate că a recunoscut că a încercat multe diete, Robert Pattinson a declarat că nu s-a luptat niciodată cu probleme de imagine. Actorul își dorește ca în 2023 să fie mai consecvent și să își cumpere un câine. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg