Singurul aliment pe care l-a consumat Robert Pattinson pentru a fi în formă. „Se pare că a funcționat”

Robert Pattinson, vedeta din „Twilight‟, „Batman‟ și „Remember Me‟, a spus care au fost sacrificiile pe care le-a făcut în încercarea de a obține trupul „perfect‟. 

image

De fiecare dată când a apărut pe micile și marile ecrane, Robert Pattinson a arătat impecabil, însă puțini știu că actorul, în vârstă de 36 de ani, a făcut mai multe sacrificii pentru a fi în formă.

Citește și: TOP 10 Cei mai frumoși bărbați din lume, în funcție de „raportul de aur‟

De curând, Pattinson a vorbit pentru revista „Standard‟, despre dietele pe care le-a experimentat, de-a lungul timpului. „Practic, am încercat toate modalitățile la care vă puteți gândi, cu excepția consistenței‟, a declarat vedeta. 

Robert Pattinson, detoxifiere cu… cartofi

Actorul a spus că una dintre dietele pe care le-a ținut a fost cea cu cartofi. Practic, timp de două săptămâni, Robert Pattinson nu a consumat nimic altceva decât cartofi fierți cu sare roz de Himalaya.

„Se pare că a funcționat la fel ca o curățare… cu siguranță poți să slăbești‟, a povestit vedeta din „Batman‟, care a subliniat că, la Hollywood, este foarte ușor să devii dependent de imaginea ta. „Da, este o nebunie. Și este foarte, foarte ușor, să te încadrezi în tipare, doar dacă te uiți la aportul de calorii. Creează dependență‟, a mai spus Pattinson. 

Dieta ketogenică i-ar fi dat bătăi de cap 

Robert Pattinson a încercat și dieta ketogenică, un regim de slăbit care se bazează pe alimente sărace în carbohidrați, dar bogate în grăsimi, așa cum sunt brânzeturile și cărnurile. Deși regimul promite că te scapă de kilogramele în plus, Pattinson nu a reușit să o țină pe termen lung, deoarece a realizat că berea se află pe lista alimentelor „interzise‟. 

Vezi și: Vrei să pierzi rapid kilogramele în plus? Dieta ketogenică - argumente pro și contra 

„Mi-a plăcut pentru că, pur și simplu, poți să mănânci mezeluri și brânzeturi în același timp. Dar nu mi-am dat seama că berea încalcă scopurile dietei‟, a povestit Pattinson, care a recunoscut, de asemenea, că obișnuiește să consume cofeină în cantități mari. Mai exact, într-o singură zi, el a reușit „performanța‟ de a consuma 17 cești de cafea. 

Cu toate că a recunoscut că a încercat multe diete, Robert Pattinson a declarat că nu s-a luptat niciodată cu probleme de imagine. Actorul își dorește ca în 2023 să fie mai consecvent și să își cumpere un câine. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg