Ruby, „urmărită” de cei mai de invidiat admiratori, la nivel internaţional: „Atâta vrăjeală ştiu eu”

1 119046250 639389336988654 1548883734005777463 n jpg jpeg

Ruby (31 ani) i-a atras atenţia unui profesionist în lumea fotbalului, mai exact pe contul personal de Instagram.

„Nu prea ţin cu fotbalul, dar ştii cine ţine cu mine şi cine s-a băgat pe vrăjeală cu mine azi? Are verified şi 19 milioane de followers pe Instagram. David Luiz! S-a băgat acolo, mi-a dat un smiley face. Nu i-am răspuns, dar m-am gândit să îi dau follow. Poate îi dau piesa mea, «Unde», după ce o lansez, să-mi dea şi mie un swipe up la ăia 19 milioane de urmăritori ai lui. Poate e băiat de treabă şi îmi dă. Atâta vrăjeală ştiu eu”, a povestit Ruby pentru zutv.ro, scrie GSP.ro

Inclusiv Darko Peric, actorul care interpretează personajul lui Helsinki în serialul „La Casa de Papel”, i-a dat follow pe Instagram cântăreţei, semn că este admirată de vedete din lumea întreagă. 

Ruby, pe numele ei Ana Claudia Grigore, şi Robert, actualul iubit, au o relaţie de câţiva ani: 

„Nu aveam voie să am iubiţi în adolescenţă. Primul iubit l-am avut la vârsta de 17 ani. Robert, (n.r. actualul partener de viaţă), este al doilea bărbat din viaţa mea. Robert a fost dansatorul meu multă vreme, am fost prieteni mult timp, dar cred că am avut mereu ceva pentru el în adâncul sufletului. M-a cucerit prin faptul că este copilăros ca şi mine. Avem grijă împreună de animăluţe pe care le iubim foarte mult. Avem patru pisici şi cinci căţei, aproape toate animăluţele sunt adoptate, cu o singură excepţie”, a spus Ruby pentru Cancan.ro.

Împreună, au participat la emisiunea Asia Express de la Antena 1 în 2019. La începutul acestui an, Ruby a concurat la emisiunea Survivor România de la Kanal D, însă a fost eliminată din cauza voturilor publicului. 

David Luiz (33 ani) este un fotbalist brazilian şi fundaşul central al lui Arsenal. Acesta a mai făcut parte din alte cluburi profesioniste de fotbal, cum ar fi Chelsea şi PSG.



Recente

Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg