„Wonder Woman”, chemată să apere Israelul de Hamas? S-a instruit în Forțele Speciale!

Mai multe vedete de la Hollywood și-au exprimat șocul și regretul în privința violențelor din Israel, una dintre ele fiind fost instructor de luptă în Forțele de Apărare israeliene. Va fi ea chemată la luptă?

image

De câteva zile, suntem martorii unor acte de violență condamnabilă, iar Hollywoodul privește și el îngrozit la ce se întâmplă în Israel. Kylie Jenner, Madonna și Amy Schumer și-au exprimat părerea online și am fost criticate pentru poziția lor, de a-i sprijini pe evrei, de către cei care sunt pro-Palentina.

„Gal Gadot, Madonna, Mark Hamill, Amy Schumer, Natalie Portman, Jamie Lee Curtis, toți sprijină, în mod public, Israelul, iar eu susțin Palestina și sunt împotriva ocupării ilegale a terenului lor de către israelieni”, susține cineva pe rețelele sociale. Iar planeta întreagă e împărțită în două, fiecare își expune opiniile cu privire la cine are mai multă dreptate să acționeze cum acționează sau cine greșește.  

Printre vedetele care și-au făcut cunoscută părerea se numără și actrița Gal Godot, care spune lumii întregi că nu putem rămâne indiferenți la războiul dintre Israel și Palestina după ce sute și sute oameni au fost deja uciși în atacul petrecut în timpul weekendului care tocmai a trecut.

image

Starul filmului „Wonder Woman” și-a servit țara, făcând parte din Forțele de Apărare israeliene, ca instructor de luptă, în urmă cu vreo 10 ani. Acesta este motivul pentru care mai multă lume se întreabă dacă nu cumva actrița de la Hollywood va fi chemată în țară pentru a lupta cot la cot cu conaționalii săi.   

La scurt timpul după atacul Hamas, de sâmbătă, fosta Miss Israel 2004 a fost una dintre primele voci care s-au făcut auzite de la Hollywood în privința războiului cu Hamas. „Susțin Israelul și voi ar trebui să faceți același lucru. Lumea nu poate sta cu mâinile în sân și privi cum toate aceste atacuri înfiorătoare se întâmplă!”, a declarat vedeta.

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a declarat război în timpul zilei de duminică și a chemat la arme 300.000 de rezerviști, sugerând că vor urma lupte mai grele, posibil la sol în Fâșia Gaza.

image

Netanyahu și-a luat angajamentul să distrugă „forțele militare și de guvernământ” ale Hamas-ului, care este bine înrădăcinat în Gaza încă din 2007. În toată această nebunie actuală, în care se petrec atrocități greu de imaginat, e posibil ca și fosta luptătoarea oficială, cu o carieră actoricească în plină desfășurare în SUA, să fie chemată să-și apere țara.

Foto - Shutterstock, Wonder Woman



Recente

Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg