S-a inventat tunsoarea cu cristale. Iată de ce e recomandată

1 76343 original jpg jpeg

Toate femeile îşi doresc să aibă o podoabă capilară de invidiat, însă pentru a obţine rezultatele dorite, trebuie să adopte un întreg ritual de îngrijire, de la care să nu se abată. Andi Scarbrough, considerat  „şamanul părului‟ celebrităţilor din America, a descoperit o metodă inedită care dă forţă şi strălucire părului: tunderea părului cu ajutorul cristalelor.

Duşmanii părului

Primul pas în obţinerea unui păr frumos este diagnoza, pe care orice stilist care se respectă o face înainte. Acesta va vedea ce structură are părul, dacă este tern, subţire, decolorat ani la rând, agresat de foehn, placa de îndreptat părul, ondulator, va ţine cont de fizionomia clientei şi nu în ultimul rând de pigmentul pieleii sale. Într-adevăr, un păr nevopsit, care este lăsat să se usuce în mod natural va arăta fără prea mare efort mai bine, dar şi cel agresat de diverşi factori, dacă ţii cont de anumite lucruri. Stilistul recurge la un întreg ritual, care include chiar şi alegerea unor melodii speciale care se aud pe fundal, cu rolul de a regla bătăile inimii şi de a relaxa mintea.

Tunsoare cu ajutorul cristalelor

Poate că nu ai mai auzit de aşa ceva până acum şi te întrebi cum funcţionează. Imediat după ce te-ai aşezat pe scaun, eşti pusă să alegi un cristal şi o carte care vor avea rolul de a îl ghida pe stilist. Acesta îşi va da seama de ce anume are nevoie părul tău, ce tunsoare şi ce tratamente i s-ar potrivi. Totul porneşte de la ideea că ceea ce avem în interior se manifestă în exterior, iar părul nu face nici el excepţie, devenind o oglindă a emoţiilor şi a stilului de viaţă avut, iar cartea şi cristalul alese spun ceva despre starea ta de spirit din momentul respectiv.

Stresul influenţează calitatea părului

Clienţii celebrului stilist au descoperit că pe lângă îngrijirea părului, foarte importantă este şi starea emoţională pe care ai avut-o, deoarece aceasta poate avea o influenţă pozitivă sau negativă. Persoanele cu un păr fragil e posibil să fi trecut în ultima vreme printr-o perioadă stresantă, un program încărcat, care nu le-a mai permis să se relaxeze. Un alt mod prin care părul reflectă starea interioară ţine de schimbările de la nivelul scalpului. Dacă acesta are tendinţe de îngrăşare sau prezintă descuamări, stresul poate fi principalul vinovat, de aceea este indicat să ţii cont şi de factorii emoţionali.

Trucuri pentru regenerare

Pentru regenerarea părului, cea mai bună zi pentru a-l tunde e cea cu luna plină. Persoanele care s-au tuns atunci au observat diferenţe, în sensul în care părul a crescut mai repede şi mai puternic. În plus, tunderea părului când este lună plină se pare că poate ajuta la eliminarea stresului, a energiei negative şi este folosit şi în urma unui şoc emoţional, ca simbol al desprinderii de nefericitul eveniment. Stilistul recomandă ca atunci când îţi faci un tratament de hidratare acasă să foloseşti cristalele, în special pe cele de cuarţ roz, care conform spuselor sale, vor spori efectele tratamentului.

:Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg