Sandra Bullock, surprinsă de Keanu Reeves cu şampanie şi trufe. Actriţa nu le mai gustase niciodată

1 sandra bullock shutterstock 255976744 jpg jpeg

Actorul din „Matrix” şi-a demonstrat în mod repetat generozitatea şi altruismul faţă de cei din jurul lui, iar colega lui de platou de la „Speed” confirmă calităţile starului hollywoodian.

Sandra şi Keanu sunt prieteni de aproape trei decenii, de când s-au cunoscut la filmările peliculei “Speed”, în 1994. La aproape un an după marele lor succes, s-a întâmplat ca Bullock să-i menţioneze lui Reeves că ea n-a gustat niciodată şampanie şi trufe până atunci. Cum actorului nu i-a venit să creadă acest lucru, s-a gândit să-i facă, la un moment dat, o surpriză…

În cadrul portretului făcut de revista “Esquire” lui Keanu Reeves, vedeta din “Miss Congeniality” şi-a adus aminte cum prietenul ei de-o viaţă i-a făcut acesteia o surpriză chiar la câteva zile după ce avuseseră conversaţia respectivă. Astfel, starul hollywoodian a apărut pe motocicletă acasă la ea cu un buchet de flori, şampanie şi trufe, ca să le guste şi Sandra pentru prima dată asemenea minunăţii.

În timp ce savurau amândoi şampania cu trufe, cei doi amici au continuat să-şi petreacă timpul împreună şi să se simtă minunat. “Keanu şi-a întins mâinile în faţa Sandrei, iar ea i-a vopsit unghiile negru, aşa cum le avea şi ea atunci”, a dezvăluit jurnalistul Ryan D'Agostino, care a făcut portretul actorului în publicaţia respectivă.

Bullock a ţinut să adauge că prietenul ei este un bun ascultător, lucru care nu e perceput de toată lumea ca o calitate, dimpotrivă: “Când l-am întâlnit prima dată, încercam să umplu eu momentele de linişte completă. Şi, cu cât pălăvrăgeam mai mult, cu atât devenea el mai tăcut. Şi nu înţelegeam ce se întâmpla. Se uita la mine complet nelămurit. Era tăcut. Şi atunci începeam să mă întreb dacă nu cumva am spus ceva care să-l deranjeze. După aceea, la o zi, două distanţă, a venit la mine cu un caieţel cu notiţe, în care-şi notase ce voia să-mi spună, răspunsul lui la ceea ce îi spusesem eu”.

În ciuda personalităţii lui uşor ciudate, Sandra a recunoscut, în 2018, că se îndrăgostise de Keanu pe perioada filmărilor pentru “Speed”. Un an mai târziu, Reeves a recunoscut că şi el simţise la fel pentru ea în acea perioadă. Apoi, atunci când a fost întrebată dacă ea şi colegul ei de breaslă fuseseră vreodată mai mult decât simpli prieteni, Bullock a răspuns negativ, dar a făcut o precizare care a lăsat loc interpretărilor: “N-am fost niciodată iubiţi, dar cine ştie ce ne rezervă viitorul?!”, a continuat ea.

foto - ShutterstockRecente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg