Sanremo 2021, cea mai ciudată ediţie. Fotbalistul Zlatan Ibrahimovic a "furat" show-ul

1 profimedia 0594748574 jpg jpeg

Sanremo 2021 este considerată cea mai ciudată ediţie din toate timpurile, scrie presa italiană despre festivalul muzical care a început pe 2 martie. Fără public, în plină pandemie, într-o sală "blindată", fără vedete, ediţia din acest an este total atipică.

Chiar dacă organizatorii nu au permis participarea publicului, COVID nu a rămas la uşă, astfel că una dintre concurente riscă eliminarea din concurs, deoarece un membru al echipei sale a fost depistat pozitiv.

Manechinul Naomi Campbell, invitat de onoare al festialului, a fost nevoită să renunţe la o apariţia sa pe scena de la Sanremo. Ea nu a mai ajuns în Italia din cauza restricţiilor de călătorie. Fotbalistul echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, a fost invitat de onoare în seara de deschidere, care atrage în fiecare an 10 milioane de spectatori. Îmbrăcat în smocking, atacantul a făcut spectacol în faţa unei săli goale, interpretând un moment umoristic foarte gustat de telespectatori.

Ediţia din 2021 a născut un scandal chiar înainte de a fi început: prezentatorul-vedetă al serii, Amadeus, care a cerut ca publicul să fie prezent fizic în ciuda pandemiei, şi-a atras o mulţime de critici în contextul crizei sanitare care a lăsat mulţi artişti fără un loc de muncă. Conducerea teatrului Scala din Milano şi arhiepiscopul de Sanremo i-a solicitat ministrului Culturii să confirme interzicerea publicului în sala Teatrului Ariston. 

Desfăşurat la Teatrul Ariston din orăşelul Sanremo (57.000 de locuitori), festivalul a luat naştere în 1951, cu scopul de a promova turismul în oraşul balnear Sanremo. Evenimentul fost de-a lungul timpului o rampă de lansare pentru artiştii italieni, dar şi o atracţie pentru starurile internaţionale. Printre cei care au câştigat la Sanremo se numără legende ale muzicii italiene precum Adriano Celentano, Toto Cutugno, Eros Ramazzotti, Al Bano şi Romina Power, Laura Pausini şi Andrea Bocceli. Totodată, evenimentul a fost modelul după care s-a creat Eurovision Song Contest, în 1956. În ultimii ani, însă, a devenit o scenă unde mesajele transmise contează mai mult decât muzica.

Cea de-a 71-a ediţie se va încheia sâmbătă, 6 martie.

FOTO ProfimediaRecente

Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg