Sarah Jessica Parker, doar în haină de blană și tocuri la întâlnirea cu J.F.Kennedy Jr.!

John F. Kennedy Jr. era unul dintre cei mai râvniți burlaci din America înainte de-a se însura cu Carolyn Bessette în 1996. Iar actrița din „Totul despre sex” s-a numărat printre norocoasele care i-au fost iubite chipeșului bărbat.

image

La începutul anilor ’90, Sarah Jessica Parker era cunoscută doar pentru câteva apariții răzlețe, precum cele din „Square Pegs”, „Footloose” și „Girls Just Want to Have Fun”, lucru care n-o menținea pe prima pagină a tabloidelor. Cu alte cuvinte, paparazzi nu-i urmăreau fiecare mișcare, lucru care îi convenea actriței de minune. Însă lucrurile s-au schimbat din momentul în care l-a întâlnit pe Kennedy Jr.  

„Mergeam prin locuri unde nu era țipenie de om și, a doua zi, vedem imagini cu noi doi de-acolo prin tabloide”, a dezvăluit vedeta de la Hollywood, în The New York Times, la începutul anilor ’90. Toată atenția de care avea parte imediat ce s-a aflat că era implicată într-o idilă cu fiul președintelui american a determinat-o pe Sarah să se despartă de atrăgătorul burlac.

Citește și Bretelele de sutien vizibile au revenit la modă. Stiliștii te sfătuiesc cum să aplici trendul

„Fiasco-ul Kennedy”, așa a denumit Sarah Jessica Parker scurta relație pe care a avut-o cu John. Cu toate că nu s-a bucurat de notorietatea fiului președintelui, actrița a încercat să facă astfel încât relația lor să meargă. Cei doi foști amorezi au fost împreună câteva luni bune, în 1991, chiar înainte ca vedeta să se mărite cum actualul ei soț, actorul Matthew Broderick.

Fiului președintelui american asasinat a abordat-o pe actriță după ce o urmărise într-o piesă de teatru. N-a ezitat și s-a dus direct la vedetă ca să vorbească cu ea. „N-o să-ți vină să crezi cine m-a invitat în oraș!”, i-a spus SJP la telefon prietenului ei bun, Adam Shankman. Era chiar fiului fostului președinte american!

Vezi și FOTO Rochia purtată de Sarah Jessica Parker la nuntă i-a adus noroc. Ce rochii atipice au avut vedetele la propriile nunţi

În ciuda faptului că cele două celebrități n-au rezistat împreună decât câteva luni, cuplul s-a distrat de minune atât timp cât au format un cuplu, conform biografului Christopher Andersen, care descrie în cartea sa, „The Good Son: JFK Jr. and the Mother He Loved”, una dintre întâlnirile fierbinți ale acestora. Se pare că vedeta serialului „Totul despre sex” l-a întâmpinat, la un moment dat, pe iubitul ei la aeroport purtând doar o haină de blană și pantofi cu toc înalt. 

Totuși, Sarah a fost cea care a decis că era prea mult pentru ea o relație cu cineva atât de cunoscut ca John F. Kennedy Jr. „Nu mi-am dat seama ce e cu adevărat faima până nu l-am întâlnit pe John!”, a declarat actrița în 1992, continuând: „Simt că trebuie să-mi cer scuze că sunt iubita lui. A devenit lucrul cel mai important despre mine acum!”, a conchis vedeta.

Foto: Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg