Sărbătorile de Iarnă, un răstimp al miracolelor

1 51675 original jpg jpeg

Anul acesta ţi-a adus mai multe necazuri decât bucurii şi ai încetat să mai speri că „soarele va ieşi şi pe strada ta”? S-ar putea să te înşeli! Viaţa îţi rezervă surprize tocmai când te aştepţi mai puţin, cu atât mai mult de Sărbători.

Când ţi-e mai greu şi nu mai crezi în nimeni şi-n nimic,Dumnezeu îţi întinde o mână şi-ţi arată că viaţa poate fi frumoasă.

Am aflat asta de la o artistă tare dragă mie şi cred că nu numai mie:Analia Selis.

„Dacă totul ar fi frumos,viaţa ar fi tare plictisitoare. Problemele şi necazurile sunt parte din ea”,mi-a scris de curând Analia,după doi ani în care Sărbătorile i-au adus şi motive de fericire,dar şi de amărăciune.

Coincidenţă sau nu,în aceeaşi perioadă,o cititoare mi-a istorisit cum,după multe supărări,de Crăciun a avut parte de o mare bucurie.

În pragul Sărbătorilor de Iarnă,îţi împărtăşesc poveştile lor de viaţă,ca să vezi că indiferent dacă soarta te loveşte la un moment dat,sigur îţi rezervă şi lucruri bune.  

Un Ajun cu emoţii...

Anul 2010 îi adusese multă amărăciune Mariei Iosip,din Galaţi,una dintre cititoarele noastre. Fata ei cea mare,după ce fusese diagnosticată cu o boală gravă,suferise o operaţie la inimă.

Seara de Ajun o găsise pe Maria în casa ei. După pregătirile pentru Crăciun,  se simţea sfârşită,când i-a telefonat Monica,fata ei cea mică,gravidă. „Ce zici de o plimbare? Şi trecem şi pe la maternitate!”

Monica şi fiul ei,Victor

44908ec613ca8f8ed3bf0c98cddb666b jpg jpeg

„În 10 minute eram la spital. Asistentele purtau căciuliţe de Crăciun. Ici-colo era câte un brăduţ”,zice ea. După consult,Monica a rămas la spital în acea noapte.

1d5b752cab6ac007d75076d38b69334d jpg jpeg

Crăciun pe holul maternităţii

A doua zi,Maria a împachetat toate cele necesare pentru masa de Sărbătoare. „Am făcut Crăciunul în holul maternităţii,cu toată familia adunată acolo,apoi m-am întors acasă”,mi-a povestit ea.

După numai o oră,a sunat telefonul. În ora care trecuse,Monica adusese pe lume un băieţel. Când a vrut să-l vadă,infirmiera avea în braţe doi copii.

„Era să leşin”,povesteşte Maria. „Am crezut că am nepoţi gemeni. De fapt,unul era al altcuiva.”Pe micuţ l-au numit Victor şi nu-i zi să treacă fără să-l vadă măcar câteva minute. Este miracolul de Crăciun care i-a schimbat viaţa.

Puterea de a merge mai departe

În aceeaşi perioadă în care fata Mariei îşi strângea în braţe pruncul,Analia Selis aştepta nerăbdătoare,alături de soţul ei,Răzvan,s-o nască pe Noa.

Răzvan,soţul Analiei,şi Noa

39e9a41f36feb3823e840e8884118ac8 jpg jpeg

Cu un an înainte,chiar de Sărbători,pierduse o sarcină.„Răzvan m-a ajutat să trec peste asta”,mi-a scris ea.

A trebuit să-şi revină repede,pentru că avea deja programat un concert de Crăciun.

«Noa parcă dansa în pântecul meu!»

Crăciunul din anul 2010 i-a adus Analiei Selis cele mai frumoase Sărbători.

„Eram un balon enorm şi Noa parcă dansa în pântecul meu! Am aşteptat-o de Crăciun,apoi de Revelion,dar n-a vrut să vină”,spune ea.

În fiecare seară,Analia şi Răzvan se plimbau pentru a o impulsiona să se nască,dar Noa voia să petreacă Sărbătorile în burtica mamei.

Abia în seara de 2 ianuarie a început travaliul,iar Analia a născut pe cale naturală,a doua zi,pe la ora 20.00. Minunea mult aşteptată se petrecuse cu o mică întârziere.

Însărcinată din nou,de Crăciun

Şi anul acesta,Sărbătorile sunt din nou pline de emoţii pentru Analia Selis. Este însărcinată,în luna a cincea.

La un moment dat,după ce a născut-o pe Noa,se gândea că ar fi bine să mai aibă un copil şi iată că minunea s-a petrecut iar.

„Probabil că în ianuarie 2012 voi spune că acest Crăciun şi acest Revelion au fost cele mai frumoase,pentru că,pe lângă Noa,vom mai avea un copilaş lângă noi,care ne învaţă cu fiecare zi care trece că viaţa este atât de frumoasă şi de simplă!”



Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg