Scapă de părul facial cu suc de cartofi

1 79537 original jpg jpeg

Creşterea firelor de păr deasupra buzei superioare reprezintă un lucru firesc, pe care îl poţi diminua dacă ai grijă de câteva lucruri. Acum, ai alternative naturale, pe care le poţi pune în aplicare cu succes şi acasă!

Mască cu albuş de ou

Curăţă cu un tonifiant zona buzei superioare şi aplică un strat subţire de albuş de ou. Lasă amestecul să se usuce înainte de a-l îndepărta. După un sfert de oră, clăteşte cu apă călduţă şi cu gel de aloe vera, din caz că ai la îndemână. Vei observa că firele de păr vor fi diminuate dacă faci această mască de 2 ori pe săptămână.

Lămâie şi zahăr, o combinaţie eficientă

Pentru a scăpa de părul inestetic de pe faţă, ai nevoie de 1 lingură de zeamă de lămâie şi 1 lingură de zahăr granulat brun. Aplică amestecul pe toată zona buzei superioare şi lasă-l să acţioneze 20 de minute. Desprinde stratul şi acţionează cu ajutorul apei călduţe. Repetă procesul de 2 ori pe săptămână pentru a vedea rezultate.

Sucul de cartofi face minuni

Combină jumătate de linguriţă de făină cu 1 linguriţă de suc de cartofi cruzi şi aplică direct pe piele, în zona buzei superioare. Lasă să acţioneze 15 minute, după care clăteşte pielea cu apă călduţă.  Încearcă această metodă de 2 ori pe săptămână pentru a îndepărta firele de păr inestetice.

Miere şi făină, nu ai cum să le rezişti!

Dacă suferi de exces de păr facial, aplică o mască din miere şi făină integrală. Ai nevoie de doar 1 linguriţă de făină integrală şi 1 linguriţă de miere, pe care să o aplici pe toată suprafaţa buzei superioare. Lasă să acţioneze câteva minute, apoi clăteşte cu apă călduţă sau cu apă de trandafir. Acest amestec poate fi folosit o dată pe săptămână.

Iaurt şi orez, pentru un ten mai frumos

Tot ce trebuie să faci este să amesteci 1 lingură de făină de orez cu 1 lingură de iaurt grecesc. Aplică amestecul pe zona cu păr facial şi lasă-l să acţioneze 15 minute. Nu numai că va îndepărta firele de păr, dar va lăsa tenul curat şi fără puncte negre. Pentru rezultate eficiente, foloseşte acest amestec de 2 sau 3 ori pe săptămână.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg