Schimbare în juriul show-ului Românii au talent. Cine pleacă, cine vine

1 thumbnail alexandra dinu 3 jpg jpeg

Sezonul 11 aduce o schimbare în juriul show-ului Românii au talent! Actriţa Alexandra Dinu se alătură echipei şi îl va căuta pe cel mai talentat român.

Sezonul 11 va fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă şi de multe surprize. Prima noutate a acestui sezon, de care telespectatorii vor avea parte, este o modificare în componenţa juriului. Dacă la startul emisiunii, făcea parte din gaşca juraţilor, alături de Andi Moisescu şi Andra, iar în urmă cu doi ani revenea alături de aceştia şi Florin Călinescu, în acest sezon renumitul dansator şi coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului!

În locul lui, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu, o actriţă cu o experienţă notabilă în arta spectacolului. Dacă la începutul carierei impresiona telespectatorii cu faptul că producea şi prezenta emisiunea ProMotor la PRO TV, din anul 2004 a început să îşi creioneze un nume în serialele şi filmele internaţionale, odată cu mutarea în Italia. De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia şi a jucat alături de actori, precum Adrien Brody şi Antonio Banderas.

Alexandra Dinu ne asigură ca la masa juraţilor, va îmbina empatia cu exigenţa şi că se va folosi de toate cunoştinţele acumulate de-a lungul carierei pentru a oferi răspunsurile potrivite şi sfaturile necesare pentru concurenţii care mai au de învăţat.

Înaintea de a cunoaşte ceilalţi membrii ai juriului şi de a începe filmările, Alexandra declară: ”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am ştiut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simţit că era nici locul şi nici timpul potrivit. Am ştiut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am ştiut că ACUM este momentul! Este o nouă experienţă pe care o aştept cu entuziasm. Abia aştept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”

Caravana talentului a trăbătur 8 oraşe pentru a-i găsi pe acei români pregătiţi să strălucească în lumina reflectoarelor noului sezon! Preselecţiile s-au încheiat şi, în curând, se va da startul filmărilor. Cei care au trecut de etapa preselecţiilor vor demonstra în faţa juraţiilor că sunt gata să cucerească publicul!Recente

David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg