Secretele frumuseții Melaniei Trump. Nu crede în botox!

Soția fostului președinte american este cea mai frumoasă femeie din lume. Cel puțin pentru partenerul ei de viață, care se laudă cu ea adesea. Însă cum își întreține ea frumusețea?

image

În urmă cu ceva timp, când Melania era mai vorbăreață și oferea interviuri presei americane, a dezvăluit, în revista GQ, cum se menține ea frumoasă. Și trebuie să fim cu toții de acord că fosta Primă Doamnă a Statelor Unite este cât se poate de prezentabilă, dacă nu atrăgătoare de-a dreptul.

Astfel, cititorii revistei și lumea întreagă, de altfel, au aflat că machiajul pe care soția lui Donald Trump și-l aplică zilnic, încă din adolecență, nu numai de când e persoană publică, este o datorie, nu un privilegiu.

„Încă de pe vremea adolescenței, când copiii aveau toți acnee și nu erau deloc atrăgători, Melania era tot timpul aranjată din cap până-n picioare”, își amintește Sedej, o sursă din anturajul prezidențial american. „Fond de ten, mascara, fard de obraz, ruj, toate erau aplicate în cantitatea potrivită, în mod subtil. „Chiar și pe timpul verii, ea arăta tot timpul perfect, în fiecare zi!”, a punctat acesta.

Totuși, machiajul nu poate face minuni! E nevoie de hidratare, îngrijire constantă a tenului, dar și de o rutină sportivă care s-o mențină pe superba Melania în clasamentul celor mai dezirabile femei din lume. Face Melania Trump sport?

„În New York, Melania ducea o viață liniștită, de familistă convinsă, dar și avea grijă de corpul ei. Făcea plimbări îndelungate cu greutăți la glezne, consuma șapte fructe pe zi, nici mai mult, nici mai puțin, și își hidrata tenul cu religiozitate”, a continuat sursa respectivă mărturisirile.  

Până la urmă, nimic nu poate înlocui niște gene bune moștenite din familie, nici măcar botoxul nu poate schimba fața cuiva radical. Așa să fie oare?!...

image

„Melania s-a strâmbat la față când am întrebat-o dacă a făcut vreodată implant mamar”, a declarat amicul ei. „N-am făcut nicio modificare!”, a ținut ea să precizeze.

„Multă lume spune că-mi fac tot felul de proceduri la nivelul feței, dar n-am făcut nimic. Duc o viață sănătoasă, am grijă de pielea mea și de corpul meu, atât. Sunt împotriva botoxului, sunt împotriva injecțiilor, din simplul motiv că consider că-ți strică fața, îți afectează nervii. Eu sunt naturală 100%. Voi îmbătrâni gațios, exact cum face și mama mea!”, a răspuns Melania Trump în GQ la toate acuzațiile ce țin de înfrumusețare care i-au fost aduse de când se află în lumina reflectoarelor.

Foto - Shutterstock, revista GQ



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg