Şefii Antenei 1 au decis concedierea Andreei Berecleanu. Nouă reacţie a prezentatoarei tv: "Vă mulţumesc!"

4 andreea berecleanu fara machiaj are un ten impecabil la varsta ei 5 jpg jpeg

Andreea Berecleanu a fost pusă pe liber de şefii Antenei 1 şi înlocuită la pupitrul principalului jurnal de ştiri al postului de Alessandra Stoicescu. Cea din urmă va fi prezentatoarea Observatorului 19 din această primăvară, după ce mai bine de o lună de zile, pe scaunul de moderator a stat Octavia Geamănu.

Andreea Berecleanu era principala figură a ştirilor de la Antena 1, prezentatoare afându-se la pupitrul Observatorului 19 de mai bine de cinci ani. Imediat după apariţia în presă a informaţiei potrivit căreia a fost concediată, Andreea a avut o primă reacţie şi un mesaj către telespectatori.

Citeşte şi: Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează: ”A lua decizii la nervi...”

"Dragii mei, ce ati facut voi in mai putin de 24 de ore este o energie fantastica, e dragoste, e solidaritate, e atasament, e mai presus de ce poate primi un prezentator de stiri doar printr-o expunere datorata profesiei in sine. Cine ma cunoaste in viata de zi cu zi, imi stie comportamentul. Tot ce fac e firesc, tot ce spun e ce gandesc. Dar voi, ce care m-ati cunoscut doar prin intermediul ecranului, mi-ati aratat prietenie adevarata. Am sute de mii, milioane de prieteni. Si eu am crezut toata viata ca am doar cativa, aceiasi de peste 20, 30 de ani. Aceasta energie, acest vibe il pot da doar anumiti oameni, cei ca voi. Asta nu trebuia sa fie oprit in niciun fel de catre cei incapabili de a crea energii pozitive. Mai mult, cei care distrug pana la autodistrugere. Dar noi suntem mai presus, atat voi in vietile voastre de oameni buni si frumosi, cat si eu, cu viata mea linistita si normala. Va iubesc, va multumesc, va intorc toata puterea pe care mi-ati dat-o intr-un timp atat de scurt. Cu dragoste, a voastra, Andreea", a fost a doua reacţie a Andreei Berecleanu, după valul de mesaje transmise de fani şi de telespectatori, prin intermediul reţetelor de socializare. 

Citeşte şi: Daniela Crudu, primele declaraţii după ce a fost bătută de iubit: ”Nu pot să vă spun motivul!”

Andreea Berecleanu a explicat de ce pleacă de la Antena 1, după 17 ani

„Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situaţii impuse. Sunt prezentator de ştiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât şi de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect şi onest. Pot să dau şi amănunte despre alegerea mea de a pleca dar cred că viaţa trebuie să-şi urmeze cursul, la fel şi profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste şi respect mereu, sub diferite forme, şi va mulţumesc pentru toţi aceşti ani. Mulţi dintre voi, aşa cum mi-aţi spus oficial pe reţelele mele de Social Media sau în studiile de piaţă, dar şi pe stradă, faţă în faţă, mă consideraţi un prieten al familiei dv şi un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu eraţi telespectatori ai Antena 1, aţi ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Aşa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranţă! Cu dragoste, a voastră, Andreea”, este mesajul postat de Andreea Berecleanu pe Facebook.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg