Selena Gomez, despre motivul pentru care a luat în greutate. Ce le-a transmis fanilor?

Actriţă şi cântăreaţă americană de succes, Selena Gomez are 31 de ani, dar se luptă cu kilogramele în plus şi cu percepţia admiratorilor ei asupra artiştilor care iau în greutate. Ca răspuns la criticile lor dure, vedeta a dezvăluit adevărul motiv pentru care s-a îngrăşat.

image

Selena Gomez și-a folosit Instagram-ul pentru a se exprima împotriva rușinării corporale și pentru a susține bunătatea şi toleranţa faţă de cei care, din diverse motive, nu reuşesc să se menţină mereu în formă, indiferent de profesia lor. Deși a explicat că nu îi pasă de părerile altora despre aspectul ei, a ţinut să arate de ce a ajuns să piardă pentru un timp silueta pentru care a fost admirată.

Gomez a recunoscut că nu a fost sinceră cu privire la ceea ce a simțit. A mărturisit că a mințit. De fiecare dată când a intrat online și a postat o poză cu ea, chiar a fost deranjată spunând că nu-i pasă de părerile celorlalţi, când, de fap, au durut-o foarte mult.

Motivul transformării ei este o boală

Greutatea Selenei Gomez obișnuia să fluctueze din cauza medicamentelor pe care le lua. Lumea a făcut diverse presupuneri și a criticat-o. S-a dovedit că a fost judecată pentru că s-a îngrășat din cauza stării ei de sănătatea, mai precis din cauza unei boli care se numește lupus.

Lupusul este o boală cronică autoimună. Apare când sistemul imunitar, care ar trebui să protejeze organismul de agenţii patogeni, precum bacteriile și virusurile, atacă, în mod greşit, țesuturile și organele corpului. Acest răspuns autoimun poate afecta diferite părți ale corpului, ca pielea, articulațiile, rinichii, inima, plămânii, creierul, celulele sanguine sau alte organe. Cauza exactă a lupusului nu este pe deplin înțeleasă, dar se crede că implică o combinație de factori genetici, de mediu și imunitari.

Te-ar mai putea interesa: Staruri care sunt mai scunde decât ai fi crezut. Salma Hayek: „Eram foarte supărată din cauza înălţimii mele‟

Pentru a-și gestiona boala, Selena ia medicamente ţintute. Îi afectează foarte mult corpul, iar motivul transformării ei este doar un efect secundar al tratamentului medical. „Când îl iau, tind să rețin multă apă. Când nu-l mai urmez, tind să slăbesc”, a declat ea. Aşadar, nu ţine de cât sau ce mănâncă.

Vezi și: Complexe de inferioritate sau de superioritate? Iată 3 soluţii pentru depăşirea lor!

Selena preferă să nu răspundă cu duritate când se simte rănită

Selena a susţinut ideea că sprijină pe oricine se simte rușinat de felul în care arată, chiar dacă alții nu înțeleg motivele care se ascund în spatele unui aspect care nu corespunde celui general acceptat.

Sunt zile în care se simte rău, dar preferă să rămână sănătoasă și să aibă grijă de ea însăși. Medicamentele sunt importante și crede că fac o mare diferență în bunăstarea ei. Tot ce cere este bunătate, pentru că nimeni nu știe povestea din spatele unei imagini dintr-o fotografie.

FOTO: Shutterstock



Recente

Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg