Bebe Rexha se luptă cu kilogramele în plus după o boală ovariană

Cântăreaţa şi compozitoarea americană Bebe Rexha a dezvăluit că a aflat recent că suferă de sindromul ovarului polichistic şi a vorbit despre problemele create de dezechilibrul hormonal.

image

În timpul unei apariții într-o emisiune televizată, cântăreața Bebe Rexha, în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit că se luptă cu efectele sindromului ovarului polichistic, un dezechilibru hormonal care afectează una din zece femei aflate la vârsta fertilă. Afecțiunea poate provoca simptome precum menstruaţie neregulată, creșterea excesivă a părului, acnee, îngrăşare și infertilitate.

„A fost greu pentru mine‟

Artista s-a confruntat în special cu o creştere în greutate. Potrivit People, ea a declarat că i-a fost dificil că revină la o siluetă de invidiat. „A fost greu pentru mine. Tocmai am aflat recent că am sindromul ovarului polichistic. Multe femei îl au şi nu știu. Este greu. Cred că pentru mine, cu siguranță este. M-am luptat cu kilogramele în plus şi cu mâncarea dintotdeauna‟, a spus Rexha, remarcând că creșterea în greutate este un simptom comun cu care se confruntă femeile cu sindromul ovarului polichistic.

I s-a cerut să slăbească pentru a avea o carieră muzicală

În timpul aceluiaşi interviu, Bebe Rexha şi-a amintit de intrarea ei în lumea showbizului: „Am primit primul meu contract de discuri şi, când am semnat prima oară m-au întrebat dacă sunt gata să intru în formă de bootcamp şi să pierd nouă kilograme, pentru a avea această carieră‟.

Vezi si: Răzvan Popescu: „N-am mai avut energia s-o iau de la capăt cu dietele“

Rexha a vorbit adesea despre eforturile ei continue de a slăbi. S-a simţit adesea  descurajată după ce a văzut comentarii despre greutatea ei pe rețelele sociale. „Nu sunt supărată, pentru că este adevărat. M-am îngrășat! Mulțumesc tuturor oamenilor care mă iubesc necondiţionat!‟, a adăugat ea.

„Nu știu cum să mă mai ajut sau cum să mă iubesc pe mine însămi‟

Cântăreața a mărturisit că se luptă cu propria imagine corporală. Şi-a expus aceste frământări într-un videoclip postat pe reţelele sociale. Pe TikTok, Rexha a explicat că îngrăşarea i-a afectat încrederea în sine şi i-a luat din bucuria de a trăi.

Te-ar mai putea interesa: Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slăbit uşor

A dezvăluit: „M-am cântărit și nu mă simt confortabil să spune ce greutate am, pentru că mă simt jenată. Mă simt dezgustător şi nu mă simt bine în propriul meu corp. Acesta este motivul pentru care nu am postat în ultima perioadă, de un an încoace, sau cel puţin nu atât de mult pe cât obişnuiam. Nu știu cum să mă mai ajut sau cum să mă iubesc pe mine însămi‟.

FOTO: Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg