Selena Gomez nu mai sună la fel. Boala i-a schimbat vocea!

Fanii artistei au sesizat schimbări majore la vocea ei, iar problemele medicale pe care le are vedeta americană sunt cele care i-au afectat timbrul vocal.  

image

Selena se află în lumina reflectoarelor încă din adolescență, când și-a făcut debutul în show-ul „Wizards of Waverly Place”, de pe Disney Channel, iar acum, la 31 de ani, este un star hollywoodian în toată puterea cuvântului, cu realizări atât în actorie, cât și în muzică. Pe măsură ce a bifat tot felul de proiecte de mare succes, vedeta a agonisit, pe bună dreptate, și-o avere de multe milioane de dolari. Însă tot stresul acumulat și-a spus cuvântul asupra ei, iar sănătatea vedetei are de suferit.

Selena Gomez are vocea schimbată în ultima vreme, iar fanii ei se tem că boala de care suferă îi afectează tot mai mult corpul. Așa să fie oare?

Vedeta face furori în cel mai recent proiect al ei, „Only Murders in the Buiding”, pe care l-a început în 2021 și-l continuă cu mare succes. Însă ceva s-a schimbat în ultima vreme - vocea ei!

Multă lume a observat că vocea actriței sună diferit, iar unii încearcă să explice situația susținând că Selena sună altfel pentru simplul fapt că s-a maturizat, nu mai e o puștoaică. Însă nu acesta e motivul îngroșării vocii ei. Ci boala de care suferă.

Fostul star Disney a fost diagnosticat cu lupus între 2012 și 2014.  

Centrul American de Control al Bolilor și al Prevenției susține că lupusul e o boală autoimună prin care sistemul imunitar atacă țesuturile propriului organism, lucru care declanșează apariția unei inflamații răspândite în tot corpul și a unor stricăciuni la organele afectate. Poate ataca încheieturile, pielea, creierul, plămânii, rinichii și vasele de sânge. „Nu există tratament pentru lupus, dar intervențiile medicale și stilul de viață pot contribui la controlarea simptomelor”, a ținut să precizeze Centers for Disease Control and Prevention.

În septembrie 2017, Gomez și-a anunțat pe Instagram admiratorii că a fost nevoită să facă un transplant de rinichi din cauza lupusului ei. Din fericire, un donator a fost disponibil când actrița și prietena ei, Francia Raisa, s-a dovedit a fi compatibilă cu pacienta VIP. De-a lungul anilor, Selena a declarat despre boala ei că este „o luptă zilnică” și pe viață.   

image

„Am lupus și probleme cu rinichii, tensiune arterială, iar greutatea îmi fluctuează din cauza asta. Toate problemele mele medicale au început să apară când am observat toate criticile pe care le-am primit la adresa felului în care arătam”, a declarat ea în revista Elle.

A spus-o în repetate rânduri că nu-i e deloc ușor să trăiască cu lupusul, motiv pentru care vedeta are un stil de viață cât mai sănătos. Bun, bun, dar lupul poate să-i schimbe și vocea?

Biblioteca Națională de Medicină e de părere că da! Instituția americană declară că pacienții care suferă de lupus au „o intensitate vocală scăzută semnificativ, la fel de bine aceștia acuză un mic tremurat și o vibrație mult mai ușor sesizabilă în voce”, precizează National Library of Medicine.

foto - Shutterstock



Recente

George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg