Vedete care au primit interdicție în anumite țări. Cu ce au deranjat?

Vedetele de pe micile și marile ecrane nu sunt pe placul tuturor! Dintr-un motiv sau altul, aceste celebrități au primit interdicție de a vizita anumite țări, oricât de mulți bani ar avea în conturi. De ce s-a ajuns aici? 

image

După cum se dovedește, faima îți aduce succesul, însă poate atrage și atenția autorităților, care decid dacă meriți sau nu să intrii pe anumite teritorii. Există celebrități au deranjat reprezentanți au statului prin anumite declarații sau prin atitudinea considerată a fi nepotrivită. Iată ce au făcut! 

Alec Baldwin 

În timpul unei emisiuni, din anul 2009, actorul Alec Balwdin a glumit spunând că i-ar plăcea să „primeasă prin corespondență o mireasă filipineză‟. Declarația actorului a fost considerată a fi o jignire și, de aceea, el a fost trecut pe lista neagră a Biroului de Imigrare.

Selena Gomez 

În anul 2016, cântăreața Selena Gomez a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea zâmbind în fața lui Dalai Lama, liderul spiritual al Tibetului. Pentru asta, autoritățile din China i-au interzis turneul pe care artista și-l programase în această țară, pe fondul disputelor dintre Tibert și China.

Și în anul 2013, Selena Gomez a fost împiedicată să cânte în Rusia, de teamă că artista le va vorbi fanilor despre persoanele cu o altă orientare sexuală informează „Best Life‟. 

Citește și: Sunt faimoși, bogați, dar n-au fost ocoliți de boli cronice. Antonio Banderas: „Infarctul a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”

Sacha Baron Cohen 

Actorului Sacha Baron Cohen i-a fost interzis accesul în Kazakhstan, în urma comentariilor pe care personajul său, Borat, le-ar fi făcut pe temă politică.

Surprinzător, la câțiva ani de la această întâmplare, personajul Borat a fost folosit pentru promovarea turismului din regiune. 

Snoop Dogg

În anul 1993, Snopp Dogg se pregătea de un turneu muzical în Regatul Unit. În acel an, artistul se confrunta cu o acuzație de crimă și, de aceea, șederea sa în Marea Britanie era compromisă. Știrile de atunci îndemnau parlamentarii să „dea afară acest rău‟, însă Regina Elisabeta a II-a i-a luat apărarea, așa că, în cele din urmă, l-a lăsat pe artist să se cazeze în Anglia. Din nefericire, pe aeroportul Heathrow, Snopp Dogg a fost implicat într-o altercație, iar viza i-a fost refuzată. 

Problemele lui Snopp Dogg nu s-au oprit atunci! În anul 2007, autoritățile australiene au interzis accesul rapperului în țară din cauza problemelor sale cu legea. Cinci ani mai târziu, el a fost interzis și în Norvegia, după ce agenții vamali au descoperit că artistul transporta mai mulți bani decât este legal în țară, dar și substanțe interzise. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg