Marilyn Monroe, bătută de soț. Actrița a invocat „cruzimea mentală” la divorț!

Adulată de generații întregi de bărbați, diva de la Hollywood a fost tratată graoznic de bărbații din viața ei. Unul dintre soții ei a apelat chiar la violență fizică împotriva ei!

Marilyn Monroe 60 (7) jpg

A fost descoperită de un fotograf la 16 ani în timp ce lucra într-o fabrică, moment în care a început cariera ei de model. După ce-a făcut furori în câteva imagini revelatoare, Marilyn a luat cu asalt Hollywoodul, devenind cea mai dorită și mai admirată femeie din lume. Dar cu un ghinion crunt în viața ei sentimentală!

A fost o actriță talentată, cu o senzualitate ieșită din comun, care a fermecat generații întregi de bărbați. Însă, în spatele strălucirii pe care o afișa, vedeta din filmele „Gentlemen Prefer Blondes” și „How to Marry a Millionaire” suferea un abuzuri neștiute de nimeni, dependențe care i-au grăbit sfrâșitul și o depresie la limita tulburării bipolare.

În 1952, Norma Jeane Baker își schimbase numele și se transformase într-un star de cinema cunoscut ulterior pe numele Marilyn Monroe. Cariera ei înflorea în momentul în care l-a întâlnit pe Joe DiMaggio, de la New York Yankees. După ce sportivul Joe DiMaggio și-a încheiat cariera, a avut destul timp la dispoziție ca să-i facă curte celei mai frumoase femei din lume.

Din păcate, DiMaggio era nu numai șarmant și curtenitor, ci și iute la mânie și extrem de gelos. Pe 14 ianuaroe 1954, celebrul cuplu a ajuns la altar, doar că, la scurt timp de la nuntă, fostul sportiv și-a dat arama pe față. A început să se enerveze pe alegerile vestimentare al soției sale și avea pretenția se aprobe el fiecare rolișor care-i era atribuit ei. Cu alte cuvinte, voia să controleze fiecare aspect din viața starului de cinema.

N-a durat prea mult până ce fostul jucător de baseball a devenit violent fizic cu Monroe. Conform celor spuse chiar de fiul acestuia, provenit dintr-un mariaj anterior, Joe a tras-o pe păr până în casă, la un moment dat, pe Marilyn, când părerile celor doi soți erau contradictorii.

Abuzul la care era supusă actrița a făcut-o pe aceasta să bea alcool în mod regulat și să ia tot mai multe sedative. După cum era de așteptat, mariajul lor n-a rezistat prea mult, cei doi soți divorțând la numai nouă luni de când deveniseră un cuplu oficial. Iar vedeta de la Hollywood a trecut la motivul divorțului „cruzime mentală”, în loc de obișnuitul și evazivul „nepotrivire de caracter”.   

Dar nici după divprț nu i-a mers mai bine vedetei din Cetatea filmului. După mariajul cu DiMaggio, Marilyn Monroe a devenit soția lui Arthur Miller, care n-a tratat-o nici el așa cum merita. De fapt, lucrurile se deterioraseră atât de mult în viața divei, încât medicul ei a internat-o în Clinica Pshiatrică Payne Whitney din New York.

„Nu exista empatie acolo... toată experiența mea de la Payne-Whitney a avut un efect foarte prost asupra mea. M-am simțit că fusesem trimisă la închisoare pentru o infracțiune pe care nu o comisesem”, a dezvăluit blondina supremă. Iar viața actriței a continuat să se deterioreze și mai mult, ea dându-și ultima suflare la numai 36 de ani.

foto - imdb



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg