Serena Williams mai vrea un copil la 40 de ani! Ce riscă tenismena?

Marea campioană la tenis a oferit un interviu surprinzător ediției de septembrie a revistei Vogue, în care a vorbit despre maternitate, sport și planurile de viitor pe care și le face.

image

Se pare că Serena dă Grand Slam-urile pe extinderea familiei, pentru că legendara sportivă a pupblicat un eseu în Vogue, în care și-a anunțat decizia de-a „evolua din tenis” și-a se pregăti să-i ofere micuței Olympia un frățior sau o surioară în viitorul deloc îndepărtat. Williams, care apare cu fiica ei de patru ani pe coperta revistei, a dezvăluit că ea și soțul ei, Alexis Ohanian, încearcă să conceapă un al doilea copil.

„În ultimul an, eu și Alexis am încercat să mai facem un copil și abia recent am aflat de la medic o informație care m-a liniștit și care m-a făcut să mă simt că oricând suntem pregătiți, putem să ne extindem familia”, a scris tenismena în Vogue. „Cu siguranță că nu-mi doresc să fiu din nou însărcinată ca atlet. Trebuie să mă distanțez de tenis pentru a face asta”, a mărturisit campioana de 40 de ani.

Serena, care va încerca să câștige o victorie istorică, adică al 24-lea Grand Slam, la U.S. Open la finalul acestei luni, a recunoscut că era gravidă în două luni cu Olympia când a câștigat Australian Open în 2017. Însă, de data aceasta, „nu le mai pot face pe toate”.

Vorbind despre revenirea ei pe terenul de tenis după nașterea fetiței ei, Williams a scris că „Am trecut de la cezariană, la un al doilea embolism pulmonar și apoi la finala Grand Slam. Am jucat în timp ce alăptam. Am jucat în timp ce sufeream de depresie postpartum. Dar acum trebuie să aleg între a-mi contura și mai mult CV-ul sportiv și a-mi extinde familia. Și aleg ultima variantă”.

image

Mămică grijulie, Serena n-a apelat la o armată de bone care să-i crească copilul, dimpotrivă: „În cinci ani, Olympia a petrecut doar 24 de ore departe de mine. Anul acesta, în timp ce mă refăceam după o lovitură, am ridicat-o de la școală eu personal de patru ori din cinci zile ale săptămânii și de-abia așteptam să văd cum se lumina la față când ieșea din clădire și mă vedea că o așteptam”, susține deținătoarea a patru medalii de aur olimpice.

Iar Olympia de-abia așteaptă să fie surioară mai mare pentru noul membru al familiei. Însă care sunt riscurile la care se supune o gravidă de 40 de ani? E posibil ca Serena să facă din nou embolism pulmonar, ca data trecută când era să-și piardă viața din această cauză la maternitate, și, la fel de bine, e posibil ca sarcina să nu fie viabilă, având în vedere vârsta destul de înaintată a gravidei.

Însă vedeta nu dă înapoi din cauza riscurilor la care se supune. Este sfătuită de cei mai buni medici și are toate șansele să-și îndeplinească visul de a-și extinde familia cât mai curând, având în vedere retragerea ei din tenis după U.S. Open, pe care a anunțat-o în revista Vogue și determinarea de care a dat dovadă toată viața ei.

Foro - Instagram, VogueRecente

înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg