Sfatul pe care Mihai Trăistariu i l-a dat fratelui său din Germania: „Nu te mai întoarce, aici nu ai ce să faci”

1 mihai traistariu jpg jpeg

Puţini ştiu faptul că celebrul cântăreţ (40 de ani) mai are încă doi fraţi şi o soră, el fiind mezinul familiei. Aşezaţi prin diferite colţuri ale lumii sau ale ţării, Mihai Trăistariu a povestit ce fel de relaţie mai păstrează cu familia care i-a mai rămas, după moartea părinţilor.

Mihai Trăistariu are un frate în Germania pe nume Constantin, o soră la Iaşi pe care o cheamă Geanina şi pe Vasile din Piatra Neamţ, revăzut de curând la mare. Dintre toţi fraţii, cântăreţul ţine legătura, cel mai mult, cu Vasile. Chiar dacă este o perioadă mai grea, cei patru fraţi nu se sună foarte des. 

„Ne-am împrăştiat în lume, să spun aşa. Am un frate în Germania, s-a căsătorit acolo şi nu prea vine, nu ne intersectăm, nici nu a avut concedii, a venit şi Covidul, toate s-au adunat aşa în ultima perioadă. Sora mea e în Iaşi, este profesoară de matematică. Cu Vasile mă mai văd o dată la un an sau doi, când am vreun concert în Piatra Neamţ şi pot să trag o fugă până la el, să-l mai văd”, a povestit vedeta în cadrul emisiunii Showbiz Report de pe Antena Stars. 

Cântăreţul a fost o singură dată în Germania, la Constantin, într-o excursie cu maşina, în drum spre Paris. De obicei, îi urează “La mulţi ani!” de ziua de naştere, dar în rest, îşi apreciază unul altuia postările de pe social media. Constantin este fratele cel mai mare dintre băieţi şi are trei job-uri pentru a-şi întreţine familia. 

„A încercat el să mai vină acasă şi să stea câteva luni, dar îi spuneam <<Nu te mai întoarce, aici nu ai ce să faci>>. Îi spuneam firesc, la modul că e chinuitor în România să-ţi găseşti un job bine plătit şi să-ţi convină. Şi i-am zis <<Mai bine stai şi fă-ţi o familie>> şi iată că s-a întâmplat, a găsit o fată excepţională, româncă şi ea”, a spus Mihai. 

Sora este cea mai mare dintre toţi fraţii, mai mare decât Mihai cu 13 ani. Cu sora la fel, vorbeşte de 2-3 ori pe an. 

„Noi, practic, de când fiecare a făcut 18 ani, ne-am dus în lume. Ne-am întâlnit o singură dată acum vreo 10 ani cu toţii şi de atunci nu ne-am mai întâlnit (...) Eu le-am spus când am luat apartamentele în vară, i-am spus fiecăruia în parte când o să vrea să vină la mare, să nu mai plătească hotel (...)”, a explicat cântăreţul. 

„A fost un an în care niciunul din fraţi nu mi-a spus <<La mulţi ani!>>. Am suferit, adică am primit atâtea mesaje şi de la ei nu. Probabil că erau foarte ocupaţi”, a mai povestit Mihai Trăistariu.  

Cântăreţul are o afacere în domeniul imobiliar, iar asta pentru că a schimbat un teren pe şapte apartamente în Constanţa. Cu toate că nu prea ţin legătura, artistul şi-ar dori să facă o reuniune de familie acolo. 

FOTO FacebookRecente

nuntă indiană foto  Shutterstock jpg
Copiii vedetelor jpg
Medicover foto Dan Malureanu 0503 JPG
Nativii acestor 3 zodii vor avea noroc in anul Dragonului de Lemn Sursa foto shutterstock 560312692 jpg
Horoscop jpg
femeie și bărbat în pat foto  Shutterstock jpg
Mel B jpg
Shogun serial jpg
vedetă cu câine foto  Shutterstock jpg
Martha Stewart foto  Shutterstock jpg
Blake Lively, Ryan Reynolds jpg
Japonia jpg
Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg