Shailene Woodley mănâncă insecte și lut. Asta e mâncarea viitorului?

După ce-a obținut succesul la Hollywood, actrița din serialul „Big Little Lies” a dobândit mult dorita libertate de-a face ce vrea atât în carieră, cât și în viața personală. Chiar să mănânce cele mai mari ciudățenii posibile!

Shailene Woodley  foto   Shutterstock jpg

Lui Shailene Woodley nu-i pasă de ce spun oamenii. Ea își trăiește viața așa cum vrea ea. Și-a șters pagina de Instagram și nu-și dorește notorietatea cu orice preț. Totuși, menține legătura cu fanii ei ocazional, mai ales prin interviurile acordate presei, și ne informează pe toți cu privire la noutățile din viața ei. De pildă, dieta ei a devenit un subiect de mare interes.

Multe celebrități recunosc că urmează niște diete ciudate doar pentru a arăta bine pe covorul roșu. Shailene nu intră în această categorie de vedete. Ea este interesată de gastronomie, își cumpără mâncare de la piață și își gătește de multe ori. Însă ceea ce se găsește adesea pe farfuria actriței… ne face să ni se ridice părul pe spate!

Entertainment Tonight a făcut public un interviu mai vechi de-ai lui Woodley în care vedeta vorbește despre alimentația ei aparte: „Am mâncat furnici și a fost grozav. Am mâncat și gândaci și tot minunat a fost. Eu cred că mâncarea viitorului va consta în insecte, așa că vom vedea ce se întâmplă…”, a dezvăluit actrița.

Pe lângă micile viețuitoare pe care starul de la Hollywood le preferă în meniul ei, Shailene Woodley mănâncă și lut, lucru despre care vorbit cu numeroase ocazii până acum. Invitată la „The Late Show”, al lui David Letterman, vedeta a recunoscut că, în locul unui mic-dejun clasic, ea preferă… lutul. Și zeama de oase, altă ciudățenie fără margini.

„Consum zeamă de oase de mult timp și e foarte tare asta, pentru că multă lume devine tot mai interesată de mișcare Paleo, care a devenit o modă deja. Mie mi se pare foarte bine că se folosește tot animalul pentru consum, nu se face risipă, adică nu se aruncă apa în care au fiert oasele animalului. Nu se ia doar acea parte perfectă de mușchi, ci se consumă până și apa în care au fiert oasele. Eu îmi fac amestecul meu ciudat, care nu place multora, trebuie să recunosc…”, a dezvăluit actrița.

Mai mult, Woodley ridică în slăvi consumul de lut: „Lutul este preferatul meu, pentru că, dacă urmărim stilul de viață al triburilor indigene, ei mănâncă lut în fiecare zi. Până și gravidele consumă așa ceva, pentru că le e benefic atât lor, cât și fătului lor”, a conchis aceasta.

image

Actrița preferă să-și gătească singură mâncarea și prioritizează alimentația sănătoasă, cum ar fi proteinele și mâncarea fermentată. „Îmi place la nebunie aroma aceea semi-mucegăită!”, a recunoscut ea când a vorbit, în 2015, în Bon Appetit, despre alimentele fermentate pe care le include în dieta sa.

Mai mult, actrița nu se atinge de mâncarea care se află pe platourile de filmare. „În niciun caz. Eu îmi aduc mâncare de-acasă pentru mic-dejun și cină. Mă duc la serviciu, apoi mă întorc acasă, îmi învăț replicile, după care mă apuc de gătit. De obicei, folosesc cartofi sau cartofi dulci, ca proteină, cu legume. E simplu de gătit așa ceva. Și mai poți adăuga și câte un sos delicios…”, a adăugat vedeta.

foto - Shutterstock



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg