Shannen Doherty a făcut o listă cu invitații de la înmormântarea ei! Are cancer în stadiu terminal

Actrița din serialul „Beverly Hills 90210” știe ce vrea și ce nu vrea în acest moment critic din viața ei, când se luptă să rămână în viață după ce cancerul ei s-a metastazat. Și are idei clare și în privința înmormântării sale!

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg

Vedeta de la Hollywood a făcut câteva declarații interesante în ultimul ei episod din podcastul „Let’s Be Clear”, în care a vorbit despre cum își dorește să-și ia „Adio!” de la lume. Cu alte cuvinte, față în față cu o realitate cruntă – aceea de a nu câștiga, într-un final, lupta cu cancerul în stadiu 4 – Shannon Doherty încearcă să-și pună viața în ordine înainte de-a fi prea târziu.

„Există mulți oameni care și-ar dori să vină la înmormântarea mea, dar eu nu-mi doresc să-i știu acolo”, a început actrița să vorbească despre un subiect delicat în discuția purtată cu invitatul ei special, Chris Cortazzo, care este prietenul el cel mai bun, dar și executorul testamentului ei.

„Nu vreau ca oamenii să vină din motive greșite, dacă nu au cele mai bune intenții în suflet”, a explicat actrița. „Dacă nu prea mă plac, nu au ce să caute acolo. Cu toate astea, unii care nu prea mă plac tot o să se prezinte la înmormântarea mea, doar pentru că ei consideră că ar fi lucrul corect de făcut și vor să dea bine în ochii altora”, a dezvăluit vedeta de 52 de ani.

Shannen speră ca declarațiile ei să-i clarifice pe unii, care au dubii cu privire la prezența lor acolo. Mai mult, Doherty își dorește ca ceremonia funerară să fie, de fapt, o celebrare a iubirii. „Nu-mi doresc ca oamenii să plângă sau să se simtă ușurați că nenorocita a crăpat în sfârșit”, a adăugat ea.

Când Cortazzo a întrebat-o dacă a întocmit o listă anume cu oamenii pe care și-i dorește starul hollywoodian la înmormântarea ei, Doherty a dat un răspuns afirmativ, dar a preferat să nu dea nume, să nu facă acea listă intimă publică. În schimb, i-a precizat amicului ei că cea mai bună listă e cea scurtă: „Nu-ți pot da lista oamenilor pe care nu-i doresc la înmormântarea mea, pentru că este o listă prea lungă”.

Shannon a ținut să spună că nu suportă oamenii falși și nici pe cei care se prefac că l-au găsit pe Iisus, dar care sunt în stare să te înjunghie pe la spate fără să ezite, să te vorbească de rău și să nu te ajute cu nimic în viață. Cu alte cuvinte, aceștia sunt tăiați de pe lista ei specială.

„Nu, nu, nu! Dacă ești același om disprețuitor pe care-l știu de-o viață, te rog să-ți păstrezi distanța față de mine”, a conchis Shannon Doherty.

Vedeta din „Beverly Hills, 90210” a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015, doi ani mai târziu boala cruntă intrând în remisie doar ca să revină în stadiu terminal în 2019. Anul trecut, actrița a dezvăluit că boala s-a extins la creier și la oase, din păcate.

foto - Shutterstock



Recente

Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg