Şi-au pierdut minţile? Vedete care cred că au făcut sex cu fantome sau că au fost răpite de extratereştri

1 lucy png png

Dacă vă întâlniţi vreodată cu starul serialului Dădaca, aveţi grijă ce-i spuneţi pentru că... sunteţi ascultaţi. De cine? De extratereştri, evident! Acei omuleţi care au răpită-o pe Fran Drescher şi care i-au implantat un cip în mână. Nu e nicio glumă, starul hollywoodian povesteşte oricui vrea să asculte grozăviile care i l-au întâmplat ei în tinereţe şi în care crede şi-n ziua de astăzi.

Vedeta din serialul Dădaca a vorbit celor de la The Huffington Post că, în tinereţea ei, a fost răpită de extratereştri. Şi nu i s-a întâmplat numai ei una ca asta! Ea susţine că şi fostul ei soţ, producătorul şi scenaristul serialului Happily Divorced, Peter Marc Jacobson, a fost şi el luat pe sus de creatori venite din alte lumi.

„Ştiţi, e chiar amuzant, pentru că şi eu, şi Peter văzuserăm amândoi extratereştri înainte să ne cunoaştem şi făceau aceleaşi lucruri”, dezvăluie Fran cu toată seriozitatea. „Eram amândoi în liceu. După câţiva ani, ne-am întâlnit şi ne-am dat seama că avuseserăm aceeaşi experienţă amândoi. Cred că ne era destinat să ne întâlnim, de fapt. Amândoi avem aceeaşi cicatrice. Şi este exact aceeaşi cicatrice, în fix acelaşi loc.”

Actriţa a declarat că fostul ei soţ nu era chiar convins că experienţa lor cu extratereştri era absolut corectă, veridică şi e de părere că cicatricea ar fi putut fi făcută când a căzut apă fiebinte pe mâna lui sau când s-a lovit cu un burghiu. Totuşi ea are o cu totul altă abordare asupra acestui subiect. „I-am spus fostului meu soţ că asta vor şi extratareştrii să gândeşti, că nu s-a întâmplat niciodată întâlnirea cu ei, dar, îţi spun eu, pe mână avem amândoi cipul, dovada.”

O altă actriţă cunoscută, Lucy Liu, are şi ea o terorie care pare cât se poate de deplasată. Vedeta serialului Ally McBeal a avut o serie de relaţii sentimentale serioase în viaţa ei, are şi un băieţel, născut cu ajutorul unei mame surogat, însă susţine că a avut o experienţă amoroasă complet specială.

În 1999, Lucy le-a spus celor de la US Weekly că, într-o bună zi, încerca să tragă un pui de somn când ceva neobişnuit i s-a întâmplat. „Un fel de spirit a coborât de undeva, nu ştiu de unde, şi a făcut dragoste cu mine”. Nu numai că Liu a avut asemenea senzaţie pentru o vreme, însă ea a insistat să ofere detalii: „A fost o fericire extremă ceea ce am simţit. Am simţit tot. Iar el pur şi simplu plutea în aer.”

Iar Lucy Liu nu e singura vedetă care crede că a făcut sex cu o fantomă. Regretatul model Anna Nicole Smith a povestit, la un moment dat, unei reviste destinate bărbaţilor următoarele: „O fantomă s-a urcat pe piciorul meu şi a făcut sex cu mine.” Vedeta a spus că nu visa când i s-a întâmplat aşa ceva şi că retrăia oricum experienţa în fiecare seară.

Foto - Shutterstock, InstagramRecente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg