Simona Gherghe se teme să nască după drama Andreei Bălan

1 85297 original jpg jpeg

La începutul săptămânii, Andreea Bălan s-a internat la o clinică privată din Bucureşti. Aici urma să nască al doilea copil al ei şi al soţului George Burcea. Din nefericire, artista a suferit un stop cardio-respirator luni. Acum Simona Gherghe se teme să nască după drama Andreei Bălan, colega ei de trust.

Conform propriilor declaraţii făcute în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea, Andreea Bălan a fost inconştientă timp de 20 de ore. Aceasta a suferit un stop cardio-respirator. Din fericire, acum e în afara oricărui pericol. Dar Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Acces Direct la care va renunţa, care este însărcinată cu al doilea copil, se teme pentru sănătatea ei.

Simona Gherghe se teme să nască după drama Andreei Bălan

„Pe mine m-a afectat foarte tare ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan şi cred că orice femeie însărcinată stă cu sufletul strâns şi se teme acum să nu păţească la fel.

image

Ştiu că este un caz rar, că astfel de probleme apar la o persoană din 80.000, dar sunt speriată. Se discută acum despre naşterea prin operaţie cezariană, dar la mine aceasta este indicaţia dată de medic. Nu este moft”, a spus Simona Gherghe, după ce a văzut ce s-a întâmplat în sala de operaţie cu Andreea Bălan.

Simona Gherghe, probleme de sănătate

După cum a declarat şi la prima sarcină, prezentatoarea a avut cumpene grele. Fiecare sarcină a afectat-o şi i-a ştirbit sănătatea. Simona Gherghe a ţinut o dietă specială luni bune din sarcină. Dacă nu o făcea, risca să facă pancreatită, de la ambele sarcini.

image

‘‘Mi-a fost rău în primele luni, până în luna a doua, seara îmi era foarte greaţă. Şi nu suport mirosul de ţigări electronice. În rest sunt mai bine ca la prima sarcină. Problemele de la prima sarcină însă lovesc din nou şi am trecut din nou la regimul acela drastic. Am slăbit trei kilograme de când am rămas însărcinată, dar asta e. Pentru sănătatea mea, pentru sănătatea lui bebe, facem orice.

M-am îngrăşat şi am slăbit. Trebuie să ţin un regim drastic, dar tot răul spre bine. Am dus mai greu prima sarcină, acum nu-mi vine să cred că sunt însărcinată (…) Chiar acum ne-am întors de la ecograf. Mi se pare prea intim să expui copilul încă din uter, dar nu judec pe nimeni. Din bucurie, din fericire… Până la urmă nu e nimic, nu e nuditate.

Este un regim de viaţă extrem extrem de sănătos. Voi care faceţi sport, v-aţi putea regăsi. Am voie să mănânc grătar, mănânc peşte fie la cuptor, fie la grătar. Mănânc salate, dar fără ulei. Mănânc brânză slabă, iaurt, fructe, dar anumite fructe. Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute.

image

Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mănânca tone de cozonac. Săptămâna trecută am mâncat o felie, atât… după trei luni. Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana. Am descoperit această problemă în era aproape în pragul pancreatitei (n.r. boala de care a suferit Teo Trandafir şi în urma căreia a fost la un pas să-şi piardă viaţa), ceea ce era îngrozitor.

Eram însărcinată în luna a şasea-a şaptea. Atunci chiar era un pericol şi pentru mine şi pentru copil. Aşa, am luat-o din timp cu regimul, ca să nu fie probleme, deşi teoretic aş putea să mănânc, dar sunt foarte conştiincioasă”, a spus Simona Gherghe, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, în urmă cu câteva luni.Recente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg