Soluţii pentru o demachiere perfectă

1 46856 original jpg jpeg

Dacă vrei să ai un ten perfect, ai nevoie de o demachiere ca la carte. Iată cum şi, mai ales, cu ce produse poţi să-ţi vezi dorinţa îndeplinită.

Pe aceeaşi temă:

Produse de frumuseţe preparate în casă

5 paşi către un ten perfect

Pielea din jurul ochilor este foarte sensibilă şi,de aceea,trebuie curăţată cu o soluţie care să nu irite. Aplică pe o dischetă un demachiant special pentru ochi şi masează uşor zona,prin mişcări circulare.

Loţiune hipoalergenică

Produsele hipoalergenice sunt destinate îngrijirii tenului sensibil. Dacă ai o piele predispusă la iritaţii frecvente,precum şi la alergii la produsele cosmetice,atunci foloseşte o loţiune uşoară pentru curăţare,hipoalergenică,şi evită utilizarea săpunurilor.

Loţiunea calmează,decongestionează şi respectă echilibrul natural al tenului. Aceasta se aplică pe un disc de demachiat şi se şterge faţa prin mişcări uşoare,fără a freca,pentru a nu irita şi mai tare pielea.

Spumă demachiantă

Tenul mixt poate fi demachiat cu o spumă de curăţare fără săpun,care purifică şi împrospătează pielea,lăsând-o curată,suplă şi catifelată.

Spuma îndepărtează impurităţile şi excesul de sebum de pe faţă,curăţă în profunzime şi dă luminozitate,fără să o usuce. Pe pielea umedă,aplică spuma prin mişcări circulare. Clăteşte cu apă din abundenţă şi sterge-ţi tenul prin tamponare cu un prosop moale.

Demachiant pe bază de ulei

Laptele demachiant pe bază de ulei este potrivit pentru tenul uscat şi sensibil,deoarece are o formulă blândă,care nu irită pielea,concepută pentru a asigura tenului o curăţare eficientă şi delicată,fără a lăsa o peliculă uleioasă. Se aplică dimineaţa şi seara,prin masaj uşor,cu ajutorul unui disc demachiant. Nu se clăteşte.

Gel de curăţare

Ideal pentru tenul gras,gelul spumant curăţă pielea în profunzime şi o tonifică,având şi o acţiune uşor hidratantă. Acesta echilibrează producţia de sebum,îndepărtează impurităţile şi lasă pielea curată,catifelată şi strălucitoare. Gelul se aplică pe faţa umedă şi se masează cu vârful degetelor,prin mişcări circulare uşoare,timp de unu-două minute. La final,se clăteşte cu apă din abundenţă şi se şterge prin tamponare cu un prosop moale.

Lapte cremă

Indicat pentru tenul normal,laptele demachiant cremă elimină toate urmele de machiaj şi impurităţile adunate peste zi. Acesta are şi rolul de a hidrata pielea,echilibrându-i pH-ul. Cu ajutorul unui disc demachiant,se masează uşor faţa atât dimineţa,cât şi seara. Dimineaţa,pentru a elimina celulele moarte şi pentru a revitaliza pielea,iar seara,pentru a îndepărta machiajul şi impurităţile.Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg