Soția lui John Legend, Chrissy Teigen, printre vedetele acuzate de sarcină falsă

La începutul lunii august, soția lui John Legend, Chrissy Teigen, a anunțat că așteaptă al treilea copil. La o lună de la această veste, ea a fost acuzată de sarcină falsă și nu este singura vedetă care a trecut prin asta. 

image

Chrissy Teigen, în vârstă de 36 de ani, a postat, pe data de 4 august, pe contul ei de Instagram, o fotografie, în care își etalează cu mândrie burtica de gravidă, după ce în urmă cu doi ani, ea a pierdut o sarcină: „Ultimii ani au fost un amalgam de emoții, însă bucuria a ajuns din nou în casa noastră și în inimile noastre. După cum puteți vedea, avem un alt bebeluș pe drum”, a scris vedeta în dreptul fotografiei. 

Din păcate, Chrissy este cea mai recentă victimă a unei conspirații, care bântuie de ceva timp lumea celebrităților. Mai mulți internauți și fani promovează teoria sarcinii false, care susține că vedetele își aduc pe lume copiii cu ajutorul mamelor surogat și mint cu privire la sarcina lor, pentru a-și ține aproape partenerul de viață. 

Chrissy Teigen nu este singura vedetă acuzată de falsitate 

Pe lista vedetelor care au fost acuzate de sarcină falsă se numără și: actrița Sophie Hunter, cântăreața Beyoncé, vedeta de televiziune Kim Kardashian și Meghan Markle, soția prințului Harry. În cazul lui Beyoncé, Kardashian și Markle, susținătorii acestei teorii credeau că vedetele purtau „burți” false și s-au folosit de mame surogate secrete. În cazul lui Sophie Hunter, fanii credeau că „și-a prins soțul în capcană” cu copiii care au fost, de fapt, păpuși. 

Au negat zvonurile 

Celebritățile implicate în aceste teorii au negat aceste speculații. Beyoncé a numit zvonurile „ridicole și false”, iar Kardashian a publicat numeroase teste de sarcină pe Instagram și o fotografie cu ea nudă, în timp ce era însărcinată.

Așadar, rămâne de văzut care va fi reacția lui Chissy Teigen cu privire la acest subiect.

Sursă foto: Instagram, Shutterstock, Pinterest, Twitter / Sursă video: Tik Tok 



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg